بهگزارش ایسنا، ستار شیرعالی، معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کشور در دیدار با مدیرعامل آبفای کشور، اظهار داشت: مطالبهگری در چارچوب قانون از دستگاههای متولی برای جذب اعتبارات و حمایتهای لازم این صنعت یکی از مواردی است که باید پیگیری شود.
وی افزود: شرکتهای آب و فاضلاب سراسر کشور در فصل تابستان برای آبرسانی به مردم عزیز کشورمان کارهای عظیم و راهبردی را انجام میدهند و باید قدردان این زحمات بود.
شیرعالی با بیان اینکه “کوچکترین سومدیریتی در بحث آب و فاضلاب میتواند کشور را دچار بحران کند”، گفت: خدا را شاکریم که مدیران خدوم صنعت آب و فاضلاب همه همت خود را برای آبرسانی بدون مشکل به مردم کشورمان صرف میکنند.
هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این نشست با تشریح برنامهها و پروژههای این شرکت برای گذر از تنش آبی مناطق مختلف کشور، اظهار داشت: برنامهریزی لازم برای گذر از مقطع اوج مصرف تابستان و جلوگیری از تنش آبی در شهرها و روستاهایی که ناترازی بین منابع و مصارف دارند از سال گذشته طراحی شد و خوشبختانه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
امینی با اعلام اینکه ۱۱ استان کشور از سامانهها و فناوریهای نوین هوشمندسازی در فرایند آبرسانی بهره میبرند، گفت: استفاده از فناوریهای روز دنیا در صنعت آب و فاضلاب یکی دیگر از اقدامات مهم و ضروری برای تولید و توزیع آب است که توسعه آن در سراسر کشور در دستور کار آبفای کشور قرار دارد.
وی افزود: راهاندازی مرکز ملی کنترل و راهبری آب شرب کشور (دیسپاچینگ) یکی از برنامههای آبفاست که در آینده نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام