مس رفسنجان مشتری جدید علی نژاد
۰۳/۰۵/۱۴۰۳سرلشکر سلامی: هویت حقیقی سپاه برآمده از روح عاشوراست
۰۳/۰۵/۱۴۰۳جفت پوچ مشترک مهران مدیری و سازنده جنجالی کلیپها تبلیغاتی
مجموعه جدید مهران مدیری به نام «گل یا پوج» به دلیل نیک یوسفی که کارگردانی آن را برعهده دارد مورد توجه قرار گرفت. یوسفی کسی است که در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، در زمین براندازان بازی کرده و به دنبال آن، دستگیر شده بود.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو-علی حامدین، مدتی است با پخش شدن خبر برنامه «گل یا پوچ» به میزبانی مهران مدیری که فیلیمو انتشار آن را برعهده دارد، نام کارگردان این برنامه توجههای بسیاری را به خود جلب کرده است؛ فیلمساز و تدوینگر جوان، نیک یوسفی. این شخصیت جنجالی کسی است که در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، زمین براندازان را برای بازی انتخاب کرده بود و در پی اقدامات خود بازداشت هم شده بود. یوسفی با ساختن اثر کوتاه «زن، زندگی، آزادی» که همچنان میتوان آن را در صفحههای مجازی وی تماشا کرد، به صورت کاملا مستقیم همراهی خود را با این جریان نشان داده بود.
وی پس از وقایع ۱۴۰۱ همچنان به اقدامات خود در فضای مجازی ادامه میداد و در لیست فعالیتهای او توهین به شهدای خدمت، بیان زننده عدم شرکت در انتخابات در توییتر و همینطور اعلام علاقهمندی به انتقامگیری از جمهوری اسلامی دیده میشود.
همکاری یوسفی با چنین کارنامه قابل توجهی با پلتفرم فیلیمو، سبب واکنش منفی مردم کشور در فضای مجازی شد؛ به ویژه به این دلیل که او همچنان هیچ عذرخواهیای بخاطر همراهی با اغتشاشگران نکرده و همچنان به اظهار نظرهای تند خود ادامه میدهد. جالب است که در سابقه یوسفی همکاری با آژانسهای تبلیغاتی برای تولید آثار در پلتفرمهای نمایش خانگی دیده میشود.
همچنین باید گفت نیک یوسفی در جریان انتخابات ۱۴۰۳ از سوی ستاد پزشکیان دعوت شد تا در ازای دریافت مبلغی، بههمراه تعدادی بلاگرهای حوزههای تخصصی در نشست «بررسی آسیبهای فیلترینگ بر کسبوکارهای اینستاگرامی» حضور یابد. یوسفی این موضوع را با در یک استوری اینستاگرامی افشا کرده و ذیل آن مینویسد: «نیازی به این ولخرجیها نیست، از طرف من بهشون بگین کنترل چیزی دست شما نیست که بخواین آسیب شناسی کنین. جهرمی بهتر میدونه، بشینید اون یه هفته آبان ماه که زدین کل اینترنتها رو قطع کردین همون یک هفته رو آسیبشناسی کنید کافیه ببینید چه بلایی به سر این مملکت آوردین.»
نیک یوسفی شاید تنها یک مورد از اشخاصی خواهد بود که با وجود چنین سابقهای، فرصت همکاری با یکی از پلتفرمهای نمایش خانگی را پیدا میکند. با توجه به عدم وجود راهبردی مشخص در بخش فرهنگی و همچنین امنیتی کشور به منظور بررسی کارنامه و بازخواست یوسفیها و برخورد لازم با آنها، احتمالا در آینده مجددا شاهد همکاری چنین افرادی با نهادهای مختلف دولتی و غیر دولتی خواهیم بود.