به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، محسن زارعی در نشست خبری تحلیل نتایج آزمونهای نهایی گفت: ۴۰۰ همکار طراح، ۷۲ ساعت در فضای قرنطینه بودند؛ برای ۱۱۳ عنوان درس کار طراحی امتحانات نهایی انجام شد و در نهایت کار تصحیح ۶۰ میلیون پاسخبرگ انجام و ۶۰۲۹ حوزه اجرا درگیر برگزاری بودند و در کل ۱۴ هزار حوزه اجرا در کشور درگیر امتحان نهایی بودند.
تصحیح الکترونیکی اوراق امتحانات نهایی
وی با بیان اینکه تصحیح در امتحانات نهایی به صورت الکترونیکی صورت گرفت افزود: ۱۳۸ هزار عوامل اجرایی شامل منشی، مراقب و حفاظت و … در برگزاری امتحانات همکاری داشتند.
زارعی با بیان اینکه ۹ تیم چهار نفره، شامل ۳۶ نفر ۱۲ روز برای آزمون اول و دوم در قرنطینه ماندند ادامه داد: در خرداد ماه سال ۱۴۰۳ حدود ۵۰ هزار دبیر تخصصی در فرایند تصحیح مشارکت داشتند و حدود ۶۰۲۹ حوزه اجرا درگیر برگزاری آزمون بودند. حوزههای اجرا مشترک بودند و در کل کشور حدود ۱۴ هزار حوزه اجرا در کل کشور مشغول فعالیت بودند. همچنین حدود ۶۶۷ حوزه تصحیح در کشور امر تصحیح را پیگیری می کردند.
به گفته وی، کار تصحیح صرفا در حوزههای تصحیح انجام نمیشد و در مدارسی که همکاران مشغول تدریس بودند نیز میتوانستند کار را انجام دهند زیرا تصحیح الکترونیکی بود البته هیچ معلمی تصحیح اوراق دانش آموزان استان خودش را انجام نداده است.
مصححان به اوراق امتحانی دانشآموزان استان خود دسترسی نداشتند
محاسبه نمره کل برای ۱.۵ میلیون داوطلب
زارعی در خصوص روند تصحیح اوراق امتحانی اظهار کرد: بعد از بارگذاری پاسخبرگها، اوراق به صورت تصادفی دو بار تصحیح کامل شد که در این فرآیند معلمان مصحح به دانشآموزان استان خودشان دسترسی نداشتند.
وی عنوان کرد: برگزاری آزمون با حضور ۱۳۸ هزار فرهنگی به عنوان عوامل اجرایی روسای حوزههای اجرا به عنوان منشی، مراقبان، حفاظتهای آزمون و سایر همکارانی که در این امر مشارکت داشتند انجام شد.
رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش اظهار کرد: محاسبه نمره کل برای حدود ۱.۵ میلیون داوطلب انجام شد. این محاسبه تقریبا برای ۱۳۶۰ عنوان درس نفر بوده که برای دومین سال پیاپی توسط وزارت آموزش و پرورش این کار بزرگ انجام شد.
همکاری وزارت کشور و پلیس در تامین امنیت آزمونهای نهایی
زارعی با بیان اینکه امتحانات نهایی کار بزرگی بود که با مشارکت همه دستگاهها به ویژه وزارت کشور که حفاظت آزمون و تامین امنیت آزمون را بر اساس مصوبه شورای امنیت کشور برعهده داشت، برگزار شد، گفت: از استانداران سراسر کشور خواسته شد که موضوع تامین امنیت آزمون در دستور کار شورای تامین استانها و شهرستانها قرار بگیرد همچنین در وزارت کشور و در کمیسیون حفاظت از آزمون مستقر در وزارت کشور با حضور دستگاههای امنیتی، موضوع تامین امنیت پیگیری میشد. پلیس فتا و فراجا همکاری خیلی خوبی را با وزارت آموزش و پرورش داشتند. شبکههای سودجویی که فعالیت میکردند در ایام پیش از آزمون و ایام آزمون، اخبار کذبی منتشر می کردند که بلافاصله شناسایی میشدند و با بسیاری از این شبکهها برخورد شد که اطلاعاتی را پلیس فتا درباره عواملی که دستگیر شدند، منتشر کرد.
ادامه دارد