ثبت جهانی دره خرمآباد به مطالبه عمومی تبدیل شده است
۰۷/۰۶/۱۴۰۳دادنامه دیوان عالی کشور در پرونده هواپیمای اوکراینی ۱۳ خرداد صادر شده است
۰۷/۰۶/۱۴۰۳غول فناوری آمریکا بخشهای تحقیقاتی خود را در چین منحل میکند
افزایش تنشها بین پکن و واشنگتن موجب شده است که شرکت بینالمللی ماشینهای تجاری آمریکا موسوم به آیبیام (IBM) تصمیم بگیرد بخشهای تحقیق و توسعه (R&D) خود را در چین منحل کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، افزایش تنشها بین پکن و واشنگتن موجب شده است که شرکت بینالمللی ماشینهای تجاری آمریکا موسوم به آیبیام (IBM) تصمیم بگیرد بخشهای تحقیق و توسعه (R&D) خود را در چین منحل کند.
گزارشها حاکی از آن است که تعطیلی “آزمایشگاه توسعه چین” و “آزمایشگاه سیستمهای چین”، بیش از ۱۰۰۰ نفر از کارمندان این غول فناوری آمریکا را در پکن، شانگهای و شهر بندری دالیان در شمال چین تحت تأثیر قرار خواهد داد.
روزنامه “ساوت چاینا مورنینگ پست” به نقل از یک نماینده آیبیام بدون ارائه جزئیاتی در مورد اخراجها، نوشت که این شرکت “عملیات خود را متناسب با نیاز مشتریان خود تطبیق میدهد و این تغییرات تأثیری بر توانایی ما در پشتیبانی از مشتریان در سراسر منطقه چین بزرگ نخواهد داشت.”
گزارشها حاکی از آن است که پس از بسته شدن این دو بخش تجاری که در زمینه تحقیق و توسعه و آزمایش تخصص دارند، این شرکت قصد دارد به سمت خدماترسانی به شرکتهای خصوصی و شرکتهای چندملیتی منتخب فعال در این کشور روی آورد.
وال استریت ژورنال به نقل از کارمندان این شرکت که توسط جک هِرگنروتر، معاون آیبیام، از این موضوع مطلع شدهاند، گزارش داده است که این شرکت چندملیتی فناوری قصد دارد فعالیتهای تحقیق و توسعه خود در چین را به دفاتر دیگری منتقل کند.
بر اساس این گزارش، این شرکت آمریکایی در حال استخدام مهندسان و محققان در بنگلور، هند است.
آیبیام یکی دیگر از شرکتهای فناوری است که به دلیل رقابت و تنشهای روزافزون چین با ایالات متحده، تصمیم گرفته است کارمندان خود را در این کشور آسیایی کاهش دهد.
امسال، شرکت سوئدی تولیدکننده تجهیزات مخابراتی اریکسون، تولیدکننده آمریکایی خودروهای برقی تسلا، غول خردهفروشی آنلاین آمازون و شرکت تراشهسازی اینتل تحت تأثیر کاهش گسترده مشاغل کارمندان مستقر در چین قرار گرفتهاند.
این در حالی است که تنشهای فزاینده اقتصادی و سیاسی بین آمریکا و چین احتمال از بین رفتن یک پیمان ۴۵ ساله در زمینه علم و فناوری را که قرار بود در ماه جاری میلادی تمدید شود، افزایش داده است که در این صورت همکاری دو ابرقدرت در زمینههای حیاتی قطع خواهد شد.
انتهای پیام/