۹۵ نفر از ۱۰۰ نفر اول کنکور دانشگاه شریف را انتخاب میکنند/ چهار رشته پرمتقاضی این دانشگاه
۰۷/۰۶/۱۴۰۳حال محیطبان "کوه گل" دنا مساعد است
۰۷/۰۶/۱۴۰۳پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی، تامین انرژی است
روزنامه آمریکایی پولیتیکو گفت که قطعیهای مکرر برق در اسرائیل شکنندگی سیستم انرژی را آشکار میکند که این رژیم دههها تلاش کرده بر آن غلبه کند.
روزنامه آمریکایی پولیتیکو اعلام کرد که تاریکی که در اوایل سال جاری میلادی در رژیم صهیونیستی فرا گرفت، ضعف سیستم انرژی آن را نشان داد.
براساس گزارش المیادین، این روزنامه گفت که محلههای تل آویو، بتاح تکفا در همسایگی آن و بئر سبع در جنوب با هر بار قطع برق برای ساعتها تاریک شدند، قطارها متوقف شدند و کابینه رژیم صهیونیستی فهرستی از تجهیزات اولیه مورد نیاز در صورت برق رسانی طولانی مدت تهیه و میان مردم توزیع کرد.
این روزنامه اعلام کرد که خواه این قطعی ناشی از تلاشهای «گروههای هک بینالمللی» باشد که آن را به عهده گرفتهاند، یا یک سری اشتباهات، شکنندگی را تأیید میکند که چندین دهه است که روسای امنیت داخلی رژیم را شبها بیدار نگه داشته است.
این روزنامه به نقل از چاک فریلیش، معاون سابق مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، گفت: تشدید تنشها در مرز با لبنان ممکن است بر شبکه برق تاثیر منفی بگذارد. اگر حزبالله تصمیم به حمله به نیروگاهها و سایتهای دیگر بگیرد، این یک مشکل بزرگ برای اسرائیل خواهد بود.
به نوشته پولیتیکو، تشدید درگیریها باعث بسته شدن موقت میدان «تامار»، یکی از سه ذخایر اصلی گاز طبیعی فلسطین که توسط رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار میگیرد شد، زیرا مقامات این رژیم با توجه به نزدیکی آن به غزه نگرانی ایمنیاش بودند. در همین حال سران رژیم از اینکه میدان لویاتان، بزرگترین میدان انرژی در شمال اراضی اشغالی را به دلیل نزدیکی به مرز لبنان هدف موشکهای حزبالله قرار بگیرد، واهمه دارند.
این روزنامه فاش کرد که یکی از دلایلی که رژیم را وادار به اجتناب از جنگ در دو جبهه و مقابله همزمان با حزبالله و حماس کرد، این است که نمیتواند همزمان میدانهای تامار و لویاتان را ببندد زیرا اسرائیل هیچ جایگزینی برای گاز ندارد.
این روزنامه تاکید کرد که دسترسی به نفت خام، بنزین و گازوئیل مدتهاست که دردسر بزرگی برای سیاستگذاران رژیم صهیونیستی بوده است و بحرانهای ویرانگر انرژی به رهبری کشورهای عربی در پی جنگهای منطقهای در سالهای ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ را یادآور بدی برای این رژیم دانست.
در همین زمینه، روزنامه آمریکایی ادعا کرد: سرویسهای امنیتی اسرائیل برنامه مخفی مبادله سلاح با نفت با رژیمهای دیکتاتوری آفریقایی را آغاز کردهاند.
پولیتیکو خاطرنشان کرد که پس از طوفان الاقصی، واردات نفت جمهوری آذربایجان توسط اسرائیل تحت تاثیر منفی موضع باکو قرار گرفت که اهمیت زیادی برای همبستگی خود با کشورهای اسلامی قائل است. این روزنامه علاوه بر فشار زیاد بر تامین کنندگان انرژی رژیم صهیونیستی و افزایش تهدید حملات مستقیم به زیرساختهای آن، به سومین خطر نیز اشاره کرد که هدف قرار دادن روزافزون خطوط تدارکاتی صهیونیستها توسط یمنیها در دریای سرخ است.
در عین حال، پس از آن که رژیم صهیونیستی اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس را در تهران ترور کرد، چشم انداز درگیری مستقیم با ایران را در افق خود دارد. این روزنامه به نقل از بار ایلان استاد یک دانشگاه مطرح نوشت: اسرائیلیها به قطع برق عادت ندارند، بنابراین صرف فکر قطعی برق دو روزه باعث وحشت آنها میشود.
پیش از این نیز روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی از افزایش بسیار زیاد تقاضا برای خرید ژنراتورهای خانگی توسط صهیونیستها بعد از قوت گرفتن احتمال گسترش درگیری با حزب الله خبر داد و نوشت: فروشندگان ژنراتورهای خانگی اعلام میکنند که تقاضا برای خرید آن به شدت افزایش یافته است و شمار مشتریان آنها نسبت به گذشته افزایش یافته است.
مترجم: مینا عظیمی