به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، این مقام که خواست نامش فاش نشود، گفت: «ما امروز با توجه به شرایط پیرامون خود قادر به ارائه کمک نیستیم… عملیات ما در غزه از صبح دوشنبه متوقف شد.
این مقام توضیح داد: «سازمان (غزه) را ترک نخواهد کرد زیرا مردم در آنجا به ما نیاز دارند. ما در تلاش هستیم تا بین نیازهای مردم و ایمنی کارکنان سازمان ملل تعادل برقرار کنیم.»
وی افزود: «کارمندان این سازمان بینالمللی که در غزه کار میکنند دستورالعملهایی برای جستجوی راههایی جهت ادامه فعالیتهای امدادی دریافت کردهاند و فعالیتهای این سازمان به طور رسمی تعلیق نشده است.
او در ادامه سخنان خود گفت: پس از دستور اسرائیل برای تخلیه شهر رفح در جنوب نوار غزه، سازمان ملل مقر عملیات خود در غزه و اکثر کارمندان را به دیرالبلح منتقل کرد.
این مقام گفت: «اکنون کجا برویم؟ کارمندان سازمان ملل باید به سرعت منتقل میشدند که مستلزم جا گذاشتن تجهیزات بود.»
وی افزود: «چالش پیدا کردن مکانی است که بتوانیم کار را به طور موثر از سر بگیریم… فضاهای مناسب برای کار به شکلی بیسابقه محدود شده است.»
از هفت اکتبر، اشغالگران جنگی را آغاز کردهاند که مناطق وسیعی از نوار غزه را ویران، اکثر جمعیت حدود ۲.۳ میلیون نفری آن را آواره کرده و منجر به گسترش گرسنگی و بیماری و شهادت دستکم ۴۰ هزار نفر شده است که اکثر آنها زنان و کودکان هستند.
انتهای پیام