به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل دیوان محاسبات کشور، سید احمدرضا دستغیب امروز در سومین جلسه هیأت عمومی دیوان محاسبات که از هفته گذشته به منظور بررسی تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ آغاز شده است، اظهار داشت: متاسفانه وضعیت تهیه بلیت هوایی و زمینی زائران اربعین، مناسب نیست، شرکت فرودگاه ها و معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی باید پاسخگوی این موضوع باشند، تا برای زائران عزیز مشکلی در تردد ایجاد نشود.
دستغیب با طرح این پرسش که کدامیک از این سامانه ها در رابطه با تهیه بلیت اربعین به معنای واقعی فعال است و خدمات می دهد؟ افزود: مسئولان متولی از طریق رسانه ها اعلام می کنند سامانه باز شده و زائران اربعین حسینی می توانند برای تهیه بلیت اقدام کنند و این در حالی است که زائران عزیز، پس از مراجعه به سامانه با تکمیل ظرفیت مواجه می شوند اما در بازار آزاد، شرکت های مختلف با قیمت بیشتر بلیت ارائه می دهند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تمام دستگاه ها در قبال وجوهی که دریافت می کنند، وظیفه ارائه خدمات دارند، افزود: فارغ از اینکه در احکام بودجه تکالیفی برای آنان مشخص شده وظایفی را نیز بر عهده دارند که از جمله وظایف “معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی” برنامه ریزی، ارائه راهکار عملیاتی، هدایت و نظارت به منظور ارتقای بهره وری و توسعه حمل و نقل یکپارچه کشور، بهبود شاخص های سفر، یکپارچه سازی حمل و نقل، ایجاد سامانه یکپارچه، ایمن سازی و بهبود تردد است.
دستغیب با اشاره به اینکه در روزهای اخیر گزارش های متعددی مبنی بر نارضایتی از این معاونت در بحث اربعین و تهیه بلیت هوایی و زمینی به دیوان محاسبات گزارش شده، به حسابرس کل مربوطه و بازرسی ویژه این نهاد نظارتی ماموریت داد به این موضوع ورود کرده و مستندات را دریافت و در جلسه بعدی هیأت عمومی گزارش خود را ارائه دهند.
وی تاکید کرد: حسابرس کل و بازرسی دیوان محاسبات همچنین، آنچه که از ترک فعل در ارتباط با وظایف مربوطه در معاونت وزارت راه و شهرسازی اتفاق افتاده را مورد بررسی قرار داده و اگر ترک فعل و تخلفی صورت گرفته به دادسرا ارجاع کنند.
دستغیب همچنین دستور داد: عملکرد شرکت فرودگاه های کشور، سازمان هواپیمایی، شرکت هما، یا سایر شرکت هایی که تحت نظارت سازمان هواپیمایی کشوری هستند و وعده هایی را اعلام عمومی می کنند، اما محقق نمی شود را مورد بررسی قرار دهند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور بیان کرد: باید با سامانه فروش بلیت، مردم بتوانند به سهولت و به صورت عادلانه نسبت به تهیه آن اقدام کنند و این سامانه نیز مانع از ایجاد بازار آزاد یا بازار سیاه شود، به طوری که زائران نخواهند با قیمت بالاتری نسبت به تهیه بلیط اقدام کنند.
وی افزود: اینکه مسئولان متولی اعلام می کنند سامانه در تاریخ مشخص باز می شود، اما تا متقاضیان ورود می کنند ظرفیت را تکمیل نشان می دهد، ایراد بزرگی است، مگر اینکه حسابرسان دیوان محاسبات تایید کند که در همان فاصله زمانی مشخص تمام بلیت هایی که عرضه شده خریداری شده است.
دستغیب تاکید کرد: دستگاه های متولی فروش بلیت اربعین حسینی به سرعت مشکلات مربوطه را برطرف و گزارش آن را برای ارائه در هیئت عمومی دیوان محاسبات کشور در اختیار حسابرس کل مربوطه و بازرسی ویژه این نهاد نظارتی قرار دهند تا در گام های بعدی بتوانیم شاهد ارائه خدمات بهتر به مردم شریف در آستانه اربعین حسینی باشیم.
انتهای پیام