سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس: تأیید طرح ساماندهی کارکنان دولت توسط شورای نگهبان نشانگر عدم خلا قانونی در آن است
۱۵/۰۵/۱۴۰۳صدور صورت حساب الکترونیک توسط ۷۰ درصد مودیان
۱۵/۰۵/۱۴۰۳جهاددانشگاهی شریف؛ از خط تولید کاتیوشا تا خودروی "ریرا"
جهاددانشگاهی شریف که از بدو تأسیس در حوزه دفاعی نقش مؤثری ایفا کرده و با توسعه سامانههای موشکی و تولید کاتیوشا شناخته شده است، اکنون با ورود به عرصه فناوریهای نوین، از جمله توسعه خودروهای هوشمند “ریرا”، قدمی بزرگ در جهت نوآوری و پیشرفت برداشته است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری تسنیم ، محسن مردانی؛ رییس جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی صنعتی شریف همزمان با تشکیل خود جهاد تشکیل شد و به خاطر جنگ همه فعالیتها در حوزه دفاعی بوده است، شامل سامانههای دفاعی و موشکی و رمز و بیسیم بوده است ضمن آنکه در خط تولید کاتیوشا خدمات ارزنده ای انجام دادهایم.
وی گفت: ۳۰ درصد فعالیتها در حوزه دفاعی است. در دولتهای مختلف با رویکردهای مختلف تغییر مأموریتهایی داشتیم و خدمات فناورانه را ارائه کردیم.
رییس جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف گفت: سال گذشته مأموریتی تعریف کردیم که مدیریت زیست بوم نوآوری در فناوریهای نوین و راهبردی آیندهنگر منتخب بود. یکی از پروژههای سال گذشته که اخیراً به بهرهبرداری رسید توسعه فناوری ارتباطات خودروهای متصل بود که با سرمایهگذاری سازمان گسترش پیش رفت و یک خط پایلوت بین سه شهر و بین ۲۰۰ خودرو ایجاد شد. این محصول فناورانه در سال ۱۳۹۳ جایزه خوارزمی را کسب کرد. در سال ۹۸ با ایران خودرو طرح موضوع شد و بر روی خودروی تارا بنا شد این برنامه اجرا شود. سال ۹۹ قرارداد امضا شد و سپس خودرو به ریرا تغییر کرد و امروز بالای ۲۰۰ خودروی ریرا متصل به این سامانه تولید شد.
وی گفت: این فناوری به ECU خودرو وصل است و میتواند در مواقع تصادف، تصادف را تشخیص دهد و موقعیت خودرو را به امداد خودرو اعلام کند.
مردانی تصریح کرد: در حوزه جمعیت برای افزایش جمعیت به فکر افتادیم و امواج الکترومغناطیسی و تاثیر آن بر روی ناباروری را بررسی کنیم و در حال مطالعه هستیم که از سازمان پدافند غیرعامل کشور مأموریت گرفتیم و نقاط آسیبپذیر را شناسایی کردیم.
وی گفت: ساخت دستگاه بازیافت اسید کلریدریک از دیگر فعالیتهای ما است. همانطور که میدانید در فولاد سازی مصرف اسید بالایی وجود دارد. یک کارخانه فولادسازی روزی ۶۰ تن مصرف اسید دارد و میتوانیم اسید را از زنگ آهن جدا کنیم. ما در این پروژه با کارخانه فولاد غرب آسیا است که در سلفچگان مستقر است قرارداد داریم.
رییس جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف گفت: در توسعه زیست بوم نوآوری سازمان، با حرف و شعار کاری انجام نمیشود و باید توسعه فضا بدهیم. ما با معاونت علمی وارد گفتوگو شدیم و ۲۵۰۰ متر مربع به فضاهای فعلی اضافه میکنیم. یک مرکز نوآوری ایجاد کردیم که در آن تیم ها را در مجموعه های خود مستقر میکنیم که ۱۴ شرکت مستقر شدند.
مردانی تصریح کرد: برج نوآوری جهاد دانشگاهی صنعتی شریف واقع در ناحیه نوآوری شریف در هفت طبقه با سرمایهگذاری سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و با حمایت جهاد دانشگاهی و معاونت علمی در حال احداث است.
وی خاطرنشان کرد: ۵ هزار خدمت تخصصی در سال گذشته از جمله آب و آبیاری، تشخیص عیوب در صنعت و … ارائه کردیم. یکی از مزیت های جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برند آموزشی آن است.
مردانی در پایان گفت: ما در صنایع هوایی کارهای خوبی انجام دادیم همچنین در تولید قطعات کمک میکنیم و در سال های گذشته در حد میلیون قطعه نیز تولید کردیم.
انتهای پیام/