به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمدصادق امامیان امروز در نشست شورای سیاستگذاری جایزه روستا آزاد که در محل ساختمان معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد، حوزههای اعطای این جایزه را شامل فناوری حکمرانی، دیپلماسی نخبگانی، نوآوری سیاسی و فرهنگ حکمرانی دانست و گفت: در اولین جلسه شورا، مهر ماه زمان اعطای این جایزه اعلام شد.
وی حامیان این جایزه را نهادهایی چون معاونت علمی ریاستجمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، بنیاد ملی نخبگان، بنیاد علم ایران، کمیسیون ملی یونسکو و ایستگاه نوآوری شریف عنوان کرد.
عضو شورای سیاستگذاری جایزه روستا آزاد با بیان اینکه هزینههای اجرایی دبیرخانه از سوی معاونت علمی ریاستجمهوری تامین میشود، ادامه داد: تمرکز این جایزه بر حکمرانی فناوری است.
امامیان، شاخصهای ارزیابی نامزدهای این جایزه را شامل مواردی چون نوآوری خلاقیت و تحولآفرین، مردمیسازی و جلب مشارکت عمومی، اقتدار آفرینی، اثربخشی و کارایی، شفافسازی و پاسخگویی، کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری، مشروعیت و وفاق اجتماعی، نفوذ و رقابتپذیری بینالمللی، عدالت محوری و الگوی ایرانی اسلامی، پایدارسازی و تثبیت نهادی و خدمترسانی عمومی ذکر کرد.
همبنیانگذار اندیشکده حکمرانی صنعتی شریف، دستهبندی نامزدهای حوزه دیپلماسی نخبگانی را شامل شخصیتها و چهرههای فعال ایرانی در عرصه بینالمللی، نهادهای فعال غیر دولتی در عرصههای بینالمللی، فعالان در احقاق حقوق مردم ایران، مبتکران عرصههای دیپلماسی علمی، محتوای انقلاب اسلامی به زبان بینالمللی، کنشگران غیر دولتی حامی فلسطین و ضد صهیونیستی دانست.
وی برخی از نامزدهای اولین دوره این جایزه را به این شرح اعلام کرد:
نامزدهای اولین دوره جایزه روستاآزاد:
مؤسسه بینالمللی دیدهبان عدالت و در بخش شخصیتها دکتر سید محمد مرندی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و حضور بیش از ۲۰۰ بار در شبکههای پر بیننده هنری جهان
نامزدهای راه یافته در بخش فناوری حکمرانی شامل :
* پلتفرمی برای تبدیل مطالبات خرد اجتماعی به دستور کاری سیاستگذاری اقتصادی
* سامانه نسخه الکترونیکی توسط یک شرکت دانشبنیان
* سامانه بازرسی کانتینری گمرکات
* پنجره ملی خدمات دولت هوشمند در زمینه هوشمندسازی و یکپارچهسازی خدمات عمومی دولتی
* فناوریهای درمان ناباروری یکی از شرکتهای دانشبنیان
* هوشمندسازی کنتور آب چاهها و راهاندازی حق آبههای دشتها
نامزدهای نوآوری سیاسی
* طرح جامع شناسایی و پرورش نخبگان در حوزه دیجیتال: در این طرح از بین هزار نخبه برای اولین بار ۲۵ نخبه حوزه دیجیتال شناسایی شدند و مورد آموزش قرار گرفتند.
* بسته سیاسی پیشنهادی برای نجات اقتصاد ایران به دولتهای سیزدهم و چهاردهم از سوی اندیشکده کسب و کارهای شریف
* اندیشکده مرصاد با تمرکز بر مسائل جهان اسلام و محور مقاومت
* شبکه ملی تنظیمگری
* نامزدی افرادی چون:
کیومرث اشتریان، دکتر صاحبکار معاون برنامهریزی و نظارت قوه قضائیه، دکتر هادی معصومی زراعی طلبه سطح ۳ حوزه علمیه
امامیان یادآور شد: اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد در روز درگذشت دکتر روستا آزاد در ۱۶ مهر ماه سال جاری است. در هر حوزه یک اثر و یک فرد حقیقی و حقوقی معرفی میشود.
انتهای پیام