جبلی: ظریف امشب به صداوسیما میآید
۲۷/۰۴/۱۴۰۳نامه رسمی باشگاه تراکتور برای جذب علی قلیزاده
۲۷/۰۴/۱۴۰۳توصیههای تغذیهای برای مقابله با گرمازدگی
مصرف میوههای آبدار در روزهای گرم سال، یکی از راهکارهای مقابله با گرمازدگی است.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، میوههای آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.
از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.
میوههای آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری میکنند.
مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود.
نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن میشوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمیشود.