ساخت قطعات تحریمی هواپیما با آلیاژهای ضدخوردگی بومی
۲۷/۰۴/۱۴۰۳مجارستان: هدف ما برقراری فوری آتشبس در اوکراین است
۲۷/۰۴/۱۴۰۳سازمان ملل باید خواستار لغو فوری اقدامات قهری یکجانبه در جهان شود
رضا نجفی گفت: سازمان ملل متحد باید بطور صریح با اقدامات قهری یکجانبه مخالفت کند و خواستار لغو فوری آنها شود.
رضا نجفی معاون حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه ایران که به همراه «علی باقری» سرپرست وزارت امور خارجه در نیویورک به سر میبرد، در نشست مجمع عالیرتبه سیاسی در سازمان ملل ملل گفت: اقدامات قهری یکجانبه (UCMs) مانعی بزرگ در راه همکاریهای بینالمللی هستند و باعت تضعیف فعالیتهای سیستم سازمان ملل میشوند و تحقق توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای در حال توسعه را مختل و چندجانبهگرایی را تضعیف و یکجانبهگرایی را تقویت میکنند.
معاون وزیر امور خارجه ایران گفت که سازمان ملل متحد باید بطور صریع با اقدامات قهری یکجانبه مخالفت و خواستار لغو فوری آنها گردد.
او با تاکید بر اینکه موضوع توسعه کشورها باید در مرکز توجه و تلاشهای سازمان ملل متحد و همکاریهای بین المللی قرار گیرد، بر ضرورت انجام تعهدات کشورهای توسعهیافته برای تأمین منابع مالی، انتقال فناوری و ظرفیتسازی تاکید و گفت که در این خصوص سازمان ملل متحد باید نقش اساسی خود را در ارتقای همکاریها و مشارکت سازیها به عمل آورد.
معاون وزیر خارجه ایران بر ضرورت تقویت نقش و جایگاه خانواده در دستیابی به اهداف ملی توسعهای کشورها تاکید و تصریح کرد که سازمان ملل متحد باید از خانواده و ارزشهای آن حمایت کند.
نجفی در ادامه به پیشرفتهای قابل توجه جمهوری اسلامی ایران در چارچوب اقتصاد مقاومتی بویژه در زمینه کاهش فقر، تقویت و گسترش عدالت اجتماعی، تضمین امنیت غذایی، توانمند سازی زنان و دختران، تقویت فناوری و نوآوری و حفاظت از محیط زیست پرداخت.
او همچنین در میان چالشهای محیط زیستی کشورمان به چالش توفانهای گرد و غبار به عنوان یک معضل جهانی و نیز به برخی از اقدامات بعمل آمده از سوی کشورمان بویژه برگزاری دومین کنفرانس بینالمللی مقابله با گرد و غبار در شهریویر ۱۴۰۲ در تهران پرداخت.
معاون وزارت خارجه ایران همچنین بر ضرورت رفع تمامی موانع موجود برای دستیابی به توسعه ملی کشورهای بویژه از طریق لغو اقدامات قهری یکجانبه پرداخت و گفت که مردم فلسطین بیش از ۷۵ سال است که به دنبال حقوق انسانی اساسی خود هستند؛ لذا چگونه میتوانیم درباره دستیابی به اهداف توسعه پایدار بحث کنیم در حالی که شاهد جنایات جنگی و نسلکشی در سرزمینهای فلسطینی هستیم؟