سرخپوشان در غیاب بیرانوند به دنبال برد در سیرجان/ نبرد مسعود شجاعی و عبدالله ویسی در اهواز
۱۹/۰۱/۱۴۰۳جزئیات برگزاری نماز عید فطر/ دربهای مصلی تهران از ساعت ۶ صبح باز میشود
۱۹/۰۱/۱۴۰۳محمد افصحی: فعالان فضای مجازی و امید آفرینان قرآنی باید امید را در مردم تقویت کنند
محمد افصحی مسئول قرارگاه فعالان مجازی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه فعالان فضای مجازی و امید آفرینان قرآنی باید امید را در مردم تقویت کنند تاکید کرد: امیدآفرینی باید یکی از اولویت های جامعه دانشجویی و قرآنی ما باشد و این امید را باید در فعالیت و کنشگری فضای مجازی تسری دهیم.
به گزارش اخبار فارسی به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد افصحی مسئول قرارگاه فعالان مجازی نیروهای مسلح، در هفتمین شب نمایشگاه بینالمللی قرآن به تبیین برنامهها و رویکردهای تحولی در حوزه فعالیتهای قرآنی پرداخت و گفت: تقویت فعالیتهای قرآنی یکی از برنامههای اولویتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی در ادامه توجه به معرفی نخبگان، مفاخر و خادمان قرآنی را جزء اولویتها دانست و ابراز کرد: برای شناسایی استعدادها و ظرفیتهای قرآنی باید از چهرههای نخبه و برگزیده قرآنی استفاده کرد.
مسئول قرارگاه فعالان مجازی نیروهای مسلح در ادامه اهتمام به ایجاد شبکه فعالان قرآنی دانشگاهها اشاره کرد و گفت: مراکز قرآن از برنامههای تحولی فاخر پر ثمر و مداوم، تولیدات محتوایی و رسانهای دانشگاهها در حوزه فعالیتهای قرآن و عترت به صورت ویژه حمایت خواهد کرد.
افصحی با اشاره به اینکه فعالان فضای مجازی و امید آفرینان قرآنی باید امید را در مردم تقویت کنند تاکید کرد: امیدآفرینی باید یکی از اولویت های جامعه دانشجویی و قرآنی ما باشد و این امید را باید در فعالیت و کنشگری فضای مجازی تسری دهیم.
دکتر سعید رضائی رئیس اداره فعالیتهای قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، در کارگاه مهارتی زیبایی شناختی عرفانی، گفت: میل به هنر و زیباشناختی یکی از وجوه تمایز بین انسان و سایر موجودات است و اوج مفهوم زیباشناسی به زیبایی مطلق یعنی خداوند بر میگردد و گرایش به زیبایی ریشه فطری داشته و بر این اساس هنر و خلق آثار هنری جلوه بارز زیبایی است.
رئیس اداره فعالیتهای قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه یکی از مؤلفههای مرتبط با تربیت هنری و زیباشناسی، مفهوم نمادها است، افزود: نمادها به شکل بیان نمادین و در قالب رنگ، شکل، صدا و به اشکال عینی – تمثیلی و ذهنی در آیات قرآن در معنایی غیر ظاهری مثل ایمان، صبر و گذشت به کار رفتهاند.
وی در ادامه تصریح کرد: استفاده از هنرهای بصری مثل رنگ، گل و زیباییهای طبیعت، در تلفیق با هنرهای دیگر میتواند در تربیت دینی مؤثر باشد.
در هفتمین روز سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد معرفت مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه معرفی نخبگان، مفاخر و خادمان قرآنی جزء اولویتهای واحدهای دانشگاهی است، خاطرنشان کرد: نمایشکاه، جشنواره را محلی برای شناسایی استعدادها و ظرفیتهای قرآنی و مراسم تقدیر و تکریم از چهرههای نخبه و برگزیده قرآنی را نمونهای از قهرمانپروری در حوزه قرآن است.
حجتالاسلام معرفت در ادامه با بیان اینکه امروز باید از فعالان قرآنی در تمام حوزهها حمایت کرد به تشریح برنامههای نمایشگاه پرداخت و گفت: در راستای تنوعبخشی در بخش دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، دومین شب شعر قرآنی با حضور دکتر سیده شبنم لاجوردیزاده شاعر آئینی، عضو هیأت علمى دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر گروه عمومی واحد شهرقدس برگزار شد.
مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: جلسه بعدی شب شعر قرآنی در روز دوشنبه ۱۳ فروردین در بخش دانشگاهی نمایشگاه برگزار خواهد شد.
در پایان، برنامه محفل انس با قرآن با حضور دکتر محمدصادق بهشتی از فعالان برتر قرآنی برگزار شد و همچون شبهای گذشته مراسم قرعهکشی مسابقه معماهای قرآنی و قرعهکشی بخش نظرسنجی انجام گرفت و به برندگان جوایز نقدی تقدیم شد.