بازگشت به غزه و کابوسی به نام بمبهای مدفون
۰۶/۱۱/۱۴۰۳امضای تفاهمنامه همکاری میان پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران
۰۶/۱۱/۱۴۰۳وزیر نیرو: کاشت محصولات آببر به ویژه در مناطق خشک کشور باید بازنگری شود
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، عباس علیآبادی امروز (شنبه) و در آخرین روز برگزاری بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب در نشست با بخش خصوصی و فعالان صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب با اشاره به اقلیم و محدودیت منابع آبی کشور، گفت: مشکلات صنعت آب بر کسی پوشیده نیست، اما نکته مهم این است که علتها به خوبی بررسی شود و راهکارهای عملیاتی ارائه شود.
وزیر نیرو در ادامه با اشاره به آیات الهی درباره اهمیت آب و نجات بخشی آن، افزود: با توجه به شرایط کشور و منابع محدود آبی باید نسبت به کاشت محصولات آببر به ویژه در مناطق خشک کشور تجدیدنظر شود و اصلاحاتی در این زمینه صورت گیرد.
وی همچنین با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص مدیریت منابع آبی، اظهار داشت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مطلوب است در این زمینه بیش از هر مساله دیگری برای صرفهجویی و مدیریت مصرف اقدام شود.
علی آبادی با بیان اینکه هم اکنون افتخارآمیزترین مصنوعات بشر را در صنعت آب و برق طراحی و تولید میکنیم، ابراز داشت: بر این اساس ایران در حوزه صنعت آب و نیز آب و فاضلاب شایسته ورود در حوزه بین المللی است.
وزیر نیرو ضمن تاکید بر اینکه صنعت آب کشور در حوزه فنی در شرایط بسیار خوب و مثال زدنی قرار دارد، تصریح کرد: خوشبختانه طی بازدیدی که صورت گرفت به خوبی مشخص شد برخی از شرکتها در این زمینه گام برداشتهاند و بر این اساس ظرفیتهای بسیار خوب در حوزه بین المللی برای این دست از فعالان وجود دارد که این امر را میتوان جزو افتخارات ملی برشمرد.
وی با بیان اینکه پیمانکاران صنعت آب کشور در تراز جهانی میدرخشند تاکید کرد: حفظ پیمانکاران و ایجاد تعامل موثر برای پیشبرد اقدامات و حل ریشهای مسائل آب بسیار اهمیت دارد.
علی آبادی در ادامه ریشه همه مشکلات در این صنعت را اقتصاد عنوان کرد و گفت: باید اقتصاد آب را تغییر داد و اصلاح کرد. البته خوشبختانه رویکرد برنامه هفتم توسعه نیز بر این پایه بنا شده است.
وی با بیان اینکه نظام مبتنی بر نفت و اداره مبتنی بر دولت امکان پذیر نیست، اظهار کرد: اصلاح اقتصاد آب و تحول در نظام حکمرانی آب بسیار مهم است و در این میان باید دولت به عنوان ناظر و حاکم کمک کند.
وی با بیان اینکه لازم است در این زمینه قیمتها اصلاح شود، اضافه کرد: به منظور پیگیری مطالبات و پیشبرد اهداف در همکاری با بخش خصوصی کارگروهی تشکیل میشود و محیط کسب و کار برای ورود سرمایه گذار خصوصی جذابتر خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون ۷۰ درصد دشتهای کشور ممنوعه شدهاند و برخی بحرانی و دچار پدیده فرونشست هستند و این شرایط سال به سال وخیمتر میشود.
بنا بر این گزارش در این نشست جمعی از مدیران و مسئولان بخش خصوصی صنعت آب و نیز آب و فاضلاب به بیان دیدگاهها، نقطه نظرات، پیشنهادات و مطالبات خود پرداختند.
بر اساس این گزارش، بیستمین نمایشگاه تخصصی و بینالمللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران با شعار «ایران پایدار با مدیریت تعاملی و فناورانه» از چهارشنبه، سوم تا امروز (شنبه) ششم بهمن با حضور ۱۵۰ شرکت داخلی و ۵ شرکت خارجی با ارائه و معرفی جدیدترین تکنولوژی و فناوریهای صنعت آب و فاضلاب در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران دایر شد.
انتهای پیام/