حسن رنگرز در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت توجه به کشتیگیران با استعداد ردههای پایه به عنوان آیندهسازان کشتی فرنگی ایران، اظهار کرد: خوشبختانه ارتباط بسیار خوبی در حال حاضر میان کادرهای فنی تیم های ملی بزرگسال و جوانان وجود دارد چرا که معتقدیم نباید جزیره ای کار کنیم. اگر نگاه ما المپیک ۲۰۲۸ است حتما بخشی از بدنه تیم بزرگسالان، کشتیگیران مستعد رده های جوانان و نوجوانان خواهند بود کما اینکه سعید اسماعیلی و علیرضا مهمدی که در المپیک پاریس در ۲۰ یا ۲۱ سالگی برای کشتی ایران مدالآوری کردند ۴ سال پیش در اردوی نوجوانان بودند.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی، افزود: ما دو رویکرد میتوانیم داشته باشیم. رویکرد اول اینکه میتوانیم این کشتیگیران جوان را به حال خودشان رها کنیم و ۴ سال بعد تیم را بر حسب شانس و اتفاق ببندیم یا اینکه از همین الان مسیر پیشرفت آنها را ایجاد کنیم. بچههای مستعد نوجوان و جوان را رصد، پایش و مراقبت کنیم و با هماهنگی کادرهای فنی آنها را زیر نظر بگیریم و به مسابقات مختلف اعزام کنیم.
وی با تاکید بر اینکه برای موفقیت در المپیک ۲۰۲۸ باید در ردههای پایه برنامه ویژه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: ارتباط و هماهنگی سرمربیان ۳ رده تیمهای ملی با یکدیگر بسیار خوب است. با نظر سرمربیان تیم های ملی نوجوانان و جوانان نفراتی را به اردوی تیم ملی دعوت کردیم. جا دارد از آقای دبیر تشکر کنم که امکان حضور تعداد زیاد کشتیگیران در اردو را فراهم کرده است. همچنین ما در هر اردو نیز با معرفی اندیشکده فدراسیون ۲ مربی پایه را دعوت میکنیم تا امکان به روز شدن هر چه بیشتر آنها فراهم شود.
رنگرز درباره برنامههای پیش روی کشتی فرنگی، گفت: ما چند اعزام سنگین را با همکاری فدراسیون پیش رو داریم. یکی جام نیکولاپتروف است که تیم به این مسابقات اعزام شده است. رقابت های رنکینگ کرواسی را داریم که یکی از مراحل چرخه انتخابی تیم ملی است. تورنمنت زیر ۲۳ سال بلغارستان را داریم که با هماهنگی سرمربی جوانان تیمی جوان به این رقابت ها اعزام میشود. همچنین تورنمنت روسیه را داریم که بخشی از نفرات برتر قهرمانی کشور اعزام می شوند. همچنین ابتدای ماه بعد دومین رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در آلبانی را پیش رو داریم که نفرات معاف شده در چرخه انتخابی که در مسابقات قهرمانی جهان و المپیک بودند به این رقابت ها اعزام می شوند.
وی درباره بالا رفتن انتظارات از کشتی فرنگی برای المپیک ۲۰۲۸، پس از موفقیت بینظیر کشتی فرنگی در المپیک پاریس، گفت: با توجه به ظرفیت کشتی فرنگی و بودجه، اعتبار و حمایتی که فدراسیون کشتی از برنامه های فنی دارد، هدفگداری داشتهایم که در عین چالشی بودن بر مبنای واقعیات باشد. در ۴ سال پیش رو همه موارد برنامه ریزی شده است. سعی میکنیم سرمایه هایمان را حفظ کنیم و از سوی دیگر فضا را برای رشد و عرض اندام جوانان باز نگه داریم. اینکه در المپیک بعدی چه اتفاقی بیفتد از الان مشخص نیست چرا که همه کشورها برای موفقیت در این رویداد بزرگ برنامهریزی و سرمایهگذاری میکنند. تلاش ما این است که با سختکوشی، تعهد و برنامهریزی یکی از نتایج درخشان کشتی در همه ادوار المپیک را رقم بزنیم. نتیجه روی تشک رقم میخورد اما وظیفه ما این است همه تلاش خود را به کار بگیریم تا بهترین اتفاق تاریخ کشتی را رقم بزنیم. با حمایت های فدراسیون و ظرفیت هایی که کشتی فرنگی دارد امکان ثبت هر رکوردی در المپیک لس آنجلس وجود دارد.
رنگرز در ادامه گفتگو با ایسنا، تصریح کرد: به عنوان یک مسئول نباید وعده و حرف بی حساب و کتاب بزنم و هیجانی صحبت کنم اما انصافا با این نسل کشتی فرنگی که ماحصل تلاش مربیان سازنده است و با وجود این حمایتی که فدراسیون کشتی دارد هیچ اتفاقی در کشتی فرنگی دور از دسترس نیست. همه شرایط برای رقم خوردن یک اتفاق منحصر بفرد در المپیک آمریکا فراهم است.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در ادامه با تسلیت درگذشت لقمان رضایی از مربیان شاخص کشتی فرنگی ایران، گفت: لقمان رضایی یکی از مربیان سازنده، خادم و خوب کشتی ما بود که نسلی از کشتی فرنگی را در ایذه پرورش داد و سال ها در رده های مختلف تیم های ملی به کشتی خدمت کرد. اولین حضور لقمان به سال ۲۰۰۷ بازمیگردد که من افتخار داشتم به عنوان سرمربی جوانان از او خواهش کنم با ما همکاری کند. کشتی ما یکی از سرمایههای بینظیر خود را در عرصه سازندگی از دست داد. فقدان او ضایعه بزرگی است. درگذشت او را به همسر و ۳ فرزند عزیزش تسلیت میگویم. امیدوارم راه ناتمام لقمان رضایی را فرزند او آرن رضایی ادامه بدهد.
وی تصریح کرد: نکته بسیار خوبی را آقای بنا در مراسم آقا لقمان گفت که خیلی قشنگ بود. اینکه در آیین تشییع لقمان مردم زیادی آمده بودند. مردم ما همیشه نشان دادهاند قدردان خادمان خود هستند و اتفاقی که در ایذه افتاد نشان داد مردم قدر خدمتگزاران واقعی خود را می دانند.
رنگرز با اشاره به غیبت خود در مراسم تشییع لقمان رضایی، گفت: همه هماهنگیها برای حضورم در ایذه انجام شد اما یک ماموریت بسیار مهم برای کشتی فرنگی بوجود آمد که مجبور شدم علی رغم میل باطنیام بمانم و پیگیر کارهای قهرمانانمان باشم. حتما در اولین فرصت خدمت خانواده لقمان عزیز میرسم، هرچند که بزرگان ما مثل محمد بنا به نیابت از همه خادمان، معلمان و مربیان کشتی فرنگی در ایذه حضور پیدا کردند.
انتهای پیام