کمیسر دفاعی اروپا: در مناقشه گرینلند اتحادیه اروپا باید طرف دانمارک بایستد
۰۴/۱۱/۱۴۰۳خواجه امیری: تهدیدات زیستمحیطی در کنار تهدیدات بیوتروریستی مورد توجه است
۰۴/۱۱/۱۴۰۳خواجهامیری: تهدیدات زیستمحیطی در کنار تهدیدات بیوتروریستی مورد توجه است
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع بر لزوم ارتقای استانداردهای زیستمحیطی برای کاهش اثرات مخرب صنعتی در وزارت دفاع و صنایع کشور تاکید کرد.
امیر دریادار خواجهامیری در نشست تخصصی توسعه صنعت سبز در وزارت دفاع، با اشاره به پیشرفت بشر در عرصه تکنولوژی و فناوریها و همچنین افزایش جمعیت در دنیا، بر این نکته تاکید کرد که این تغییرات چالشهای زیادی در حوزههای انرژی، منابع و محیط زیست ایجاد کرده است.
وی با اشاره به تهدیدات و بلایای صنعتی، گفت: در دنیا خطرات زیادی برای محیط زیست از جمله نشت گازهای سمی، آتشسوزیهای با منشاء صنایع، نشت مواد شیمیایی، آلودگیهای تجهیزات مکانیکی و آلودگیهای ناشی از مواد الکتریکی و تشعشات به وجود آمده است. به همین جهت، مباحث محیط زیست در کنار دیگر محورهای امنیتی به عنوان یک پایه اصلی در حوزههای امنیتی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اهمیت تهدیدات زیستمحیطی، خاطرنشان کرد:این تهدیدات امروز در کنار تهدیدات بیوتروریستی، تهدیدات زیستی و تهدیدات بلایای طبیعی بهطور جدی مورد توجه قرار گرفته است. وزارت دفاع بنابر تکالیف قانونی و با توجه به صنایع مختلفی که در اختیار دارد، به منظور کنترل، مدیریت و بهبود شرایط محیط زیست، اقدامات جدی در راستای بهبود استانداردهای محیط زیستی انجام داده است. در حوزه صنعت سبز، این وزارتخانه گامهای مهمی برداشته و همواره تلاش دارد تا اثرات منفی و مشکلات صنعتی را کاهش دهد.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع تصریح کرد: جایزه صنعت سبز با تأکید بر استفاده پایدار از منابع طبیعی، کاهش اثرات مخرب زیستمحیطی، برقراری توازن میان تولید و محیط زیست، ترویج فناوریهای پاک و تشویق نوآوری در سازمانها شکل گرفته است. این جایزه در حوزههای انرژی، نت ساختمانها و بناها و تجهیزات و محیط زیست نیز اجرا شده و وزارت دفاع بهطور جدی در تلاش است تا استانداردهای زیستمحیطی را در تمام عرصهها بهبود بخشیده و از اثرات منفی صنعتی در محیط زیست جلوگیری کند.
وی به یکی از نمونههای بارز اقدام در راستای حفاظت از محیط زیست و ترویج فعالیتهای سبز و پایدار اشاره کرد و گفت: در راستای طرح ملی کاشت درخت مثمر در سال گذشته حدود ۴۰۰ هزار اصله نهال درخت کاشته شد که اکثر قریب به اتفاق این درختان مثمر ثمر بودهاند.
وی با تشکر از اقدامات انجام شده توسط سازمانهای صنعتی در راستای آموزش، طرح ریزی و ارزیابی برای استمرار و بهبود بخشیدن در اقدامات مذکور و ارتقا وضعیت، تلاشهای به عمل آمده را مورد تقدیر قرار داد.
منبع: وزارت دفاع