«پسکوف» از حمله اوکراین به ایستگاه گازی روسیه خبر داد
۲۵/۱۰/۱۴۰۳۵ پیشرفت مهم در سال ۲۰۲۴ که سنگبنای فناوریهای آینده هستند
۲۵/۱۰/۱۴۰۳امیر سرلشکر موسوی: ابتکارات و خلاقیتها نقش برجستهای در موفقیتهای ارتش دارد
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در نخستین جشنواره کلان ایده پردازی و نوآوری آجا که در مرکز همایشهای کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر و تشکر از همه دستاندرکاران این جشنواره با بیان اینکه ماموریت ارتش، پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی نظام جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: برای اینکه ارتش بتواند این ماموریت خطیر را در حال و آینده به خوبی انجام دهد، باید اهداف راهبردی متناسب با اهمیت این ماموریت داشته باشد و در راهبردها، ناگریز به کشف، انتخاب و پیمودن راههای ناپیموده و میانبر است.
وی افزود: کشف این راهها، انتخاب آنها و نحوه عبور از آن بیش از هر چیز دیگری نیازمند ایدههای ابتکاری و خلاق است.
فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه با نگاهی به بودجه دفاعی کشورهای مختلف در دنیا، متوجه میشویم که بودجه دشمنان و رقبای ما، حتی بعضی از همسایگانمان با بودجه دفاعی ما قابل مقایسه نیست، خاطرنشان کرد: پس چطور یک ارتش توانسته در طول چهل و پنج سال، مثل کوه بیاستد و در اجرای این ماموریت سنگین، خم به ابرو نیاورد؟
وی افزود: بدون تردید ابتکارات و خلاقیتها نقش برجسته و ویژهای در این موفقیتها داشتهاند.
امیر سرلشکر موسوی گفت: شما به هر کجای ارتش سر بزنید، این ذوق و آمادگی و اظهارنظر را بخصوص در بین جوان ترها میبینید که برای حل مشکلات، ارتقای هرچه بیشتر، پیشنهادها و راهکارهای خلاقانهای داشته و اشتیاق دارند که علاوه بر وظیفه اصلی خود، نقش پررنگتری در این حرکت رو به جلو ایفا کنند.
فرمانده کل ارتش با اشاره به سامانه پاسخگوی هوشمند سپهر اظهار کرد: در سال نود و هفت، سامانه سپهر، سامانه پاسخگوی هوشمند رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، راهاندازی شد. بخش قابل توجهی از پیامهایی که به این سامانه ارسال میشد، پیشنهادها، ایدهها و راهنماییها برای بهبود عملکرد و رفع مشکلات بود.
وی ادامه داد: بنابراین ما نیاز داشتیم یک سامانه نظاممند، روان، فراگیر و اثربخش ایجاد کنیم که بتواند ارتباط هدفمندی بین ایده و محصول برقرار کند و به پیشبرد اهداف ارتش کمک کند. هیچ جایی در ارتش مناسبتر از معاونت علمی و فناوری برای انجام این مأموریت نبود. این کار تا الان به خوبی انجام شده و ایدههای زیادی در این مدت دریافت شده است.
امیر سرلشکر موسوی تأکید کرد: دبیرخانه دائمی این جشنواره باید دائما فعال و این نقش را به خوبی ایفا کند. همه این ایدهها باید مورد بهرهبرداری قرار گیرند. در نگاه اول شاید یک ایده به تنهایی کاری انجام ندهد، اما میتواند اندیشهها را فعال کند؛ بنابراین یادمان باشد که هدف از این اقدام، فقط برگزاری جشنواره نیست، بلکه جشنواره، آغازی برای حرکت اصلی و بهرهبرداری از این تلاشهای ارزشمند است.
انتهای پیام/