به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، دیدهبان حقوق بشر اروپایی-مدیترانهای در گزارشی ضمن اشاره به احداث یک زندان زیرزمینی مخفی در شهر «رمله» توسط رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اوضاع غیرانسانی در این زندانها بیانگر نادیده گرفتن عدالت بینالمللی و سالها مصونیت از مجازات است.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، در این گزارش آمده است، در ویدیوهای منتشر شده از این زندانها مشاهده میشود که بازداشتشدگان در سلولهای تاریک و بدون پنجره، پشت درهای آهنی و بدون هیچگونه تشک یا پتویی هستند.
دیدهبان حقوق بشر اروپایی-مدیترانهای همچنین تاکید کرد که ادعای رژیم صهیونیستی مبنیبر اینکه این زندان مخصوص «خطرناکترین بازداشتشدگان» است، نمیتواند نقض قوانین بینالمللی مربوط به بازداشت و زندانی کردن را توجیه کند؛ این قوانین تأکید میکنند که تمامی بازداشتیان بدون هیچگونه استثنایی باید با رفتارهای انسانی روبهرو باشند.
در این گزارش همچنین آمده است که رژیم صهیونیستی از اتهام عضویت در گروههای نخبه فلسطینی برای بازداشت هزاران نفر از غزه استفاده کرده و آنها را تحت شکنجههای وحشیانه قرار داده است. بسیاری از این افراد پس از مدتی بدون هیچ اتهامی آزاد شدهاند که نشان میدهد این اتهامات تنها بهانهای برای شکنجه و انتقام بوده است.
دیدهبان حقوق بشر اروپا- مدیترانه در ادامه افزود که رژیم اشغالگر از زندانها بهعنوان بخشی از یک فرآیند سازمانیافته برای سلب حق انسانیت از اسرای فلسطینی، نقض حقوق آنها و اهانت به کرامت انسانیشان استفاده میکند.
این مرکز دهها گزارش از شهادت بازداشتشدگان آزاد شده دریافت کرده که از نگهداری آنها در اماکن بازی که دور تا دور آن با سیمهای خاردار در مناطق بیابانی یا سلولهای تنگ و بدون تهویه محاصره شده، خبر میدهند. این بازداشتشدگان با شرایط نابسامان نگهداری و عدم دسترسی کامل به امکانات و خدمات بهداشتی و درمانی مواجه بودهاند.
بر اساس این گزارش، نیروهای رژیم اشغالگر، در حال حاضر بیش از ۱۰۴۰۰ اسیر فلسطینی را در زندانهای خود نگه میدارند؛ علاوه بر این، هزاران نفر از ساکنان غزه نیز در مکانهای نامشخصی بازداشت شدهاند و ناپدیدشدن اجباری آنها ادامه دارد.
در این گزارش همچنین به شهادت دستکم ۶۰ فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ اشاره شده که بیشتر آنها پس از گذشت چندین هفته یا چندین ماه کشف و شناسایی شدهاند.
این موضوع احتمال وجود قربانیان بیشتر را بیشتر میکند، زیرا رژیم صهیونیستی جزئیات مربوط به شهادت بازداشتشدگان فلسطیتی و چگونگی کشتار آنها را کتمان میکند.
این مرکز بینالمللی همچنین اعلام کرد که جنایتهای رژیم اشغالگر علیه اسرای فلسطینی بهمثابه جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بوده و جزو اقدامات مربوط به جنایت نسلکشی محسوب میشود که این رژیم علیه ملت فلسطین در غزه مرتکب میشود.
مرکز مذکور در پایان از تمامی کشورها و سازمانهای بینالمللی درخواست کرد تا برای توقف جنایتهای سیستماتیک و گسترده رژیم اشغالگر از جمله جنایتهای مربوط به قتل و کشتار، شکنجه و سایر نقضهای آشکار حقوق بشر علیه اسرای فلسطینی، اقدامات فوری و کارآمدی اتخاذ و شرایطی را تضمین کنند که در آن اسرای فلسطینی با رفتاری انسانی روبهرو شوند.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۶۳ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، تعداد کل شهدای جنگ غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا امروز به ۴۶ هزار و ۵۳۷ تن و شمار زخمیها به ۱۰۹ هزار و ۵۷۱ تن افزایش یافته است.
انتهای پیام