رئیسجمهور درگذشت فریدون شهبازیان را تسلیت گفت
۲۲/۱۰/۱۴۰۳تسلیت عارف در پی درگذشت فریدون شهبازیان
۲۲/۱۰/۱۴۰۳خوردن غذاهای چرب چه خطراتی دارد؟
غذاهای چرب باعث التهاب در بدن میشوند و خطر بیماری قلبی را افزایش میدهند.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، دانشمندان بیمارستان Qilu در دانشگاه شاندونگ چین دریافتهاند که رژیم غذایی پرچرب باعث تغییرات منفی در فلور روده میشود، التهاب مزمن را در بدن افزایش میدهد، خطر بیماری قلبی را افزایش میدهد و باعث اختلال در سیستم ایمنی میشود.
این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی پرچرب با تغییرات فراوانی در خانواده و یازده نوع باکتری در روده مرتبط است. این تغییرات باعث التهاب سد مخاطی و منجر به افزایش سطح اینترلوکینها میشود، مولکولهایی که نقش کلیدی در سیستم ایمنی دارند. این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماریهایی مانند عفونت، آلرژی، آسم و اختلالات التهابی و خودایمنی را افزایش میدهد.
این مطالعه همچنین ارتباط رژیم غذایی پرچرب را با تغییرات ژنتیکی منفی که میتواند بر مغز، سیستم ایمنی بدن و افزایش خطر چاقی و سرطان روده بزرگ تأثیر بگذارد، تأیید کرد. علاوه بر این، التهاب مزمن سیستمیک ناشی از چنین رژیم غذایی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد سندرم متابولیک شناخته میشود، وضعیتی که باعث افزایش حساسیت بدن به بیماریهای مختلف میشود.
نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN) منتشر شده است.