باخت میلیمتری آسمان خراشان تبریزی در شیراز
۱۴/۱۰/۱۴۰۳بیانیه حزبالله عراق به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و المهندس
۱۴/۱۰/۱۴۰۳مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج: دستگاه قضایی در برخورد با فساد تبعیضی قائل نیست
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری تسنیم، مسلم معین، مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج گفت: دستگاه قضایی و عدلیه در نظام جمهوری اسلامی ایران، از گذشته تاکنون نشان داده که در اجرای عدالت و در برخورد با ظلم و فساد درونی و بیرونی تبعیضی نداشته و ندارد و شاخصه و ملاک برای اجرای عدالت را خود عدالت در نظر گرفته و همیشه در همین مسیر گام برداشته است.
وی اظهار کرد: نمونههای متعددی هم از ابتدای انقلاب اسلامی در این زمینهها وجود داشته که قوه قضاییه بدون هیچ گونه اغماضی با مجرمان در هر سطحی برخورد داشته است، چنانچه ما قاضی در همان اوایل انقلاب داشتیم که برای فرزند خودش حکم محکومیت صادر کرده است.
مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج افزود: صدور چنین احکامی، نمونههای بی نظیری در دنیا است که امتداد آن تا این روزها رسیده و ما شاهد هستیم که چگونه دستگاه قضایی با فرزندان یکی از مسئولان بالادستی قوه، بدون پرده و اغماض برخورد کرده، تا جایی که حتی دادگاههای آنان بعضاً پخش تلویزیونی و رسانهای شده و از آن بالاتر احکام صادره هم رسانهای شده است.
معین با بیان اینکه این گونه برخوردهای قاطع و بدون تبعیض از رموز استواری و استحکام انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: مردم با مشاهده چنین عملکردی از سوی دستگاه قضایی نسبت به اجرای عدالت در جامعه خرسند میشوند.
وی عنوان کرد: البته برخوردهای قاطعانه دستگاه قضایی با متخلفان، محدود به قوه قضاییه نبوده، چرا که شاهد هستیم این دستگاه در برخورد با مسئولان طراز اول کشور و یا نزدیکان و خویشاوندان آنان، اگر جایی از دایره اجرای قانون و عدالت خارج شدند، پای کار بوده تا عدالت اجرا شود.
معین تأکید کرد: این عملکرد دستگاه قضایی شفاف و از مسائل برجسته انقلاب اسلامی است که قانون برای عدهای خاص و فقط برای عموم نیست، بلکه اجرای قانون برای همه از مسئولان عالی رتبه گرفته تا مردمی عادی است.
وی عنوان کرد: امروز شاهد هستیم عملکرد دستگاه قضایی در اجرای قانون برای استقرار عدالت؛ رفتار، منش و شیوه امامین انقلاب مستتر است.
مسئول قرارگاه فضای مجازی بسیج ادامه داد: اگر بخواهیم به یک رمز و فرمول برای تحکیم اعتماد و امید مردم اشاره کنیم، همین بحث اجرای قانون بدون اغماض و بدون توجه به جایگاه فرد خاطی است، حال شاید این سوال در ذهن مخاطب خطور کند که چرا در جایی با فرد یا گروهی برخورد نشده و در جایی دیگر شده است؟!
معین تشریح کرد: پاسخ این است که گاهی تا اندازهای ما عجولانه قضاوت میکنیم، در حالی که باید صبر کرد، چرا که بعضاً اجرای قانون نیاز به زمان خودش را دارد تا همه عوامل خاطی یک پرونده شناسایی شوند و دستگاه قضایی مسائل را به طور دقیق تحت نظارت گرفته و رصد میکند.
وی تصریح کرد: از سویی دیگر ما باید بخش رسانهای و ارتباط با مردم را در این حوزه تقویت کنیم، یعنی جایی حکمی صادر شده یا نه، باید برایش پیوست رسانهای تعریف شود و برای مردم بیشتر توضیح داد تا ابهامی و شبههای پیش نیاید.
انتهای پیام/