فساد برخی آقازادهها موجب رنجش مردم شده است/ کوتاه کردن دست خودیهایی که قصد ایستادگی مقابل عدالت را دارند، بازتاب خوبی داشت
۱۲/۱۰/۱۴۰۳موافقت سران قوا با تمدید اجرای یک تبصره از قانون نظام صنفی به مدت یکسال
۱۲/۱۰/۱۴۰۳جشنواره عمار در شب «امت مقاومت»؛ همصدایی چهرههای مقاومت از لبنان تا فلسطین
برای نخستین بار در تاریخ جشنواره مردمی فیلم عمار، شب «امت مقاومت» در تاریخ ۱۱ دیماه در سینما بهمن تهران برگزار شد
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، برای نخستین بار در تاریخ جشنواره مردمی فیلم عمار، شب «امت مقاومت» در تاریخ ۱۱ دیماه در سینما بهمن تهران برگزار شد، جایی که چهرههای برجستهای همچون تیسیر سلیمان، موسس گردانهای قسام، علی مرتضی، خبرنگار المیادین، و هنرمندان لبنانی مانند علی العطار و محمدحسین خلیل گرد هم آمدند تا پیام مقاومت و اتحاد ملتهای مسلمان را در برابر ظلم و اشغالگری بیان کنند. در این شب، جایزه ویژه وفاء العدینی، خبرنگار فلسطینی که در ۳۰ سپتامبر به دست اسرائیل ترور شد، برای اولین بار به علی مرتضی، خبرنگار المیادین، اهدا شد.
تیسیر سلیمان، موسس گردانهای قسام و همسلولی شهید یحیی سنوار در زندان و همرزم محمد ضیف، در سخنرانی خود در شب «امت مقاومت» با اشاره به اهمیت اتحاد میان انسانها گفت: «ما همه انسانها یکی هستیم و میخواهیم دنیای ظلم و ستم اشغالگران را از بین ببریم. در این جنگ ۴۰ هزار رزمنده مقاومت در مقابل ۶۰۰ هزار نیروی دشمن ایستاده است و موفقیتهای ما یک افتخار و معجزه است. البته هر روزی که در آن شهید نشویم زیان دیدهایم و امیدوارم یکدیگر را در قدس شریف ببینیم. خوش به حال شما به خاطر تجربیاتی که دارید و این پیروزی شما یک معجزه الهی است.»
در ادامه این مراسم، محمدحسین خلیل، خواننده مطرح جبهه مقاومت لبنان، به اجرای آهنگی با مضمون مقاومت پرداخت. او در بخشی از صحبتهای خود گفت: «مقاومت با هنر است. همه ایمان داریم که خانواده شهدا هستند که مقاومت را زنده نگه میدارند. هدف شهدا ایستادگی است.» در پایان این بخش، فانوس جشنواره مردمی فیلم عمار از طرف خانواده شهید امیرعبداللهیان به محمدحسین خلیل اهدا شد.
اهدای فانوس روایتگری میدان به علی مرتضی
پس از اجرای محمدحسین خلیل، علی مرتضی، خبرنگار لبنانی، در این مراسم سخنرانی کرد. او در ابتدا با اشاره به حمایتهای ایران از مقاومت گفت: «هیچگاه در زندگی از من تکریم نشده جز اکنون و ایران ما را تکریم میکند. تنها تکنولوژیهای ایران بوده که پشتیبان ما بوده است.» سپس درباره ویژگیهای پیروزی و شکست در منطقه توضیح داد و افزود: «میخواهم پیرامون یکی از ویژگیهای پیروزی و شکست صحبت کنم و باید از ۷ اکتبر شروع کنیم که در منطقه اتفاقاتی افتاد. قرار بود سر مقاومت در منطقه بریده شود. در غزه ۲۰ سال خوراک به مردم نمیرسید، اما رسانهها دشمن را ملامت نکردند، بلکه حماس را ملامت کردند.»
او در ادامه با اشاره به نقشههای دشمن برای از بین بردن مقاومت در منطقه گفت: «اتفاقی که از سالها پیش شروع شده بود این بود که میخواستند عملیاتی را آغاز کنند که به خیال خود در موضع حق بایستند. در این جنگ، ۷۰ هزار نفر به لبنانیها حمله کردند و بیش از ۵۰۰۰ نفر را شهید کردند و فکر کردند که میتوانند لبنان را از بین ببرند.»
علی مرتضی سپس افزود: «اما جوانانی را دیدند که نهضت زیتون را زنده کردند. وقتی جنگ شروع شد، هدف تنها از بین بردن حزبالله نبود، بلکه همه حامیان و دوستداران حزبالله را هدف قرار دادند و تصور کردند اگر رهبر ما را بکشند، ما عقبنشینی خواهیم کرد. اما در یک سال به اندازه ۳۰ سال سلاح وارد کشور کردیم و ما همچنان در مقابل اسرائیل مقاومت میکنیم.»
علی مرتضی، خبرنگار لبنانی، در شب ویژه «امت مقاومت» درباره تأثیر جشنواره عمار بر خود گفت: «جشنواره عمار و این ایده من را تحت تأثیر قرار داد. این جشنواره فرصتی است تا خانواده شهدا را تکریم کنیم و شما نقطه آغاز و روشنایی در رسانهها در مقابل با رسانههای دشمن هستید.» در ادامه، ضمن قدردانی از روایتگری و حضور جسورانه این خبرنگار در پوشش اخبار حزبالله در میدان جنگ، فانوس روایتگری میدان به وی اهدا شد.
جایزه ویژه وفاء العدینی به میثم دلاوری اهدا شد
همچنین در ادامه، ضمن پخش کلیپی از معرفی وفاء العدینی، ۱۷۴مین خبرنگار فلسطینی که پس از هفتم اکتبر و در ۳۰ سپتامبر به دست اسرائیل در منزلش ترور شد، جایزه ویژه وفاء به میثم دلاوری، خبرنگار ایرانی مستقر در جنوب لبنان، اهدا شد. این جایزه توسط خانواده شهید رکنآبادی و به پاس قدردانی از زحمات و فعالیتهای این خبرنگار در منطقه جنوب لبنان به وی تقدیم گردید.
جشنواره عمار صدای مقاومت در برابر فتنهها است
در ادامه این برنامه، حمیدرضا غریبرضا، فعال جهان اسلام، سخنرانی کرد. او به اهمیت جشنواره عمار در برهههای حساس اشاره کرده و گفت: «جشنواره عمار در زمان فتنه و حق و باطل خودش را نشان میدهد. ما کسانی هستیم که فرمایش رهبرمان سیدعلی خامنهای را لبیک گفتیم و اینگونه صدای مقاومت ما به آمریکا و غرب میرسد.» غریبرضا در پایان سخنان خود به یاد شهید قدس، حاج قاسم سلیمانی، اشاره کرده و گفت: «شهید قدس، حاج قاسم سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد. مردی که فرزند کشاورز بود و از نقطه دور دست ایران آمده بود، و با غیرت به سمت قدس میرفت.»
همچنین در بخش دیگری از شب ویژه «امت مقاومت»، علی العطار، خواننده و هنرمند لبنانی، به اجرای خود پرداخت. او ضمن اشاره به درد و غم از دست دادن فرمانده عزیزشان سید حسن نصرالله، ابراز کرد: «با وجود دردها به دلیل از دست دادن فرمانده عزیزمان سید حسن نصرالله، خوشحالم که در خدمت جشنواره بینالمللی عمار هستم. دوست داشتم در این مراسم باشم تا حامل صدای مجاهدین باشم.» همچنین او در ادامه تأکید کرد: «امروز همه با هم میگوییم که شهید مقدسمان، شهید قاسم سلیمانی، را فراموش نخواهیم کرد و تاکید میکنیم که مسیرمان همین است.»
در پایان شب ویژه «امت مقاومت»، سفیر یمن در این مراسم سخنرانی کرد و اشاره کرد که عمار یاسر یمنی بوده و جشنواره عمار نیز به همین نام است. او افزود: «فلسطین وصیت مقاومت است و ما باید پشتیبان فلسطین باشیم. ایمان در طوفانالاقصی خودش را نشان داد. اتفاقاتی که در فلسطین رخ میدهد معجزهای از معجزهها است. فلسطین امانت خداوند است و دفاع از قدس و مسجدالاقصی مسئولیت همه ماست. ما هرچه که داریم را تقدیم خواهیم کرد و هرگز ایمان خود را از دست نمیدهیم. اما با وجود همه این صدمات، عاقبت امور خیر است.»
سومین شب ویژه پانزدهمین جشنواره عمار با حضور پرشور مردم و چهرههای مقاومت پایان یافت.