خانیکی: «وفاق» را بهعنوان یک فرصت ببینیم/ به توافق بر سر مسائل ایران نیازمندیم
۱۲/۱۰/۱۴۰۳مقابله با تروریسم هرچند دشوار، اما حیاتی است/ چگونه میتوان رنج مردم غزه را دید و سکوت کرد؟
۱۲/۱۰/۱۴۰۳کتاب «خداوندگار مگسها» به چاپ پنجم رسید
رمان مشهور «خداوندگار مگسها» نوشته ویلیام گولدینگ، با ترجمه جواد پیمان، به همت انتشارات امیرکبیر به چاپ پنجم رسید.
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، سر ویلیام گولدینگ نمایشنامهنویس، رماننویس، شاعر و معلم بریتانیی بود که در سالهای حرفهای زندگیاش توانست دو جایزه نوبل و منبوکر را به دست آورد و ردپای تجارب آموزگاری وی در «خداوندگار مگسها» به وضوح قابل مشاهده است. در زمانه خودش درباره وی چنین میگفتند: «گولدینگ ادیب و دانشمندی است با شکهای فلسفی مخصوص به خود.»
خداوندگار مگسها با عنوان اصلی Lorf of The Flies اولین بار در سال ۱۹۵۴ منتشر شد و بازتاب بینش منحصربهفرد گولدینگ درباره ذات انسان است. نویسنده در این اثر، مسئله پیچیده تمدن و عقلگرایی را در یک جزیره گرمسیری دورافتاده و با محوریت گروهی دانشآموز به چالش میکشد.
این اثر داستان گروهی از کودکان را روایت میکند که پس از سقوط هواپیما در جزیرهای متروک گرفتار میشوند. تلاش آنها برای بقا، مفاهیمی همچون برخورد تمدن و غرایز اولیه انسانی را مطرح میکند.
«خداوندگار مگسها» در ۱۲ فصل به نگارش درآمده که آکنده از توصیفات ملموس نویسنده از طبیعت، وقایع، احساسات و اندیشههاست و همین ادبیات تصویری نویسنده، علتی بود تا کتاب مرجع چندین اقتباس سینمایی قرار گیرد.
گفتنی است ترجمه فارسی این کتاب، با قلم روان جواد پیمان، نخستین بار در سال ۱۳۹۵ منتشر شد و چاپ پنجم آن به تازگی توسط انتشارات امیرکبیر عرضه شده است.