به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، دفتر رسانهای دولتی فلسطین در غزه در جدیدترین گزارش خود آماری را از جنگ غزه منتشر کرده که ابعاد جنایات شنیع رژیم صهیونیستی در این باریکه را مشخص میکند. طبق این آمار، اشغالگران از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مرتکب ۹ هزار ۹۷۳ مورد کشتار شدهاند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، بر اساس این آمار، یک هزار و ۴۱۳ خانواده فلسطینی «به طور کامل» از بین رفتهاند؛ بدین معنا که تمامی اعضای خانواده اعم از پدر، مادر و تمامی فرزندان به شهادت رسیدهاند و تعداد افراد این خانوادهها به ۵ هزار ۴۵۵ شهید رسیده است.
دفتر رسانهای دولتی غزه همچنین اعلام کرد، طبق آمار وزارت بهداشت ۴۵ هزار و ۵۱۴ شهید به بیمارستانها منتقل شدهاند که تعداد کودکان شهید به ۱۷ هزار و ۸۱۸ تن رسیده است.
طبق آمار این دفتر، تعداد قربانیان نسلکشی به ۵۶ هزار و ۷۱۴ شهید و مفقودی رسیده است و ۱۱ هزار و ۲۰۰ تن از مفقودشدگان به بیمارستانها منتقل نشدهاند.
دفتر رسانهای دولتی غزه همچنین گزارش داد که ۲۳۸ کودک شیرخوار تازه متولدشده در جریان جنگ نسلکشی شهید شدهاند که ۸۵۳ کودک کمتر از یک سال سن دارند.
۴۴ نفر به دلیل سوء تغذیه و گرسنگی و ۶ نفر بر اثر سرمای بسیار شدید جان خود را از دست دادهاند. بر اساس این آمار، ۱۲ هزار و ۲۸۷ نفر از شهدا زن و یک هزار و ۶۸ نفر هم از اعضای کادر پزشکی بودند. همچنین، تاکنون ۲۱۶ پناهگاه و مرکز آوارگان هدف حملات ارتش صهیونیستی قرار گرفته است.
در پی این حملات که بیشترین تاثیر آن بر زندگی کودکان فلسطینی قابل مشاهده است، ۳۵ هزار و ۶۰ کودک یکی از والدین یا هر دوی آنها را از دست دادهاند.
طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین در غزه، ۳۴۶۷ خانواده فلسطینی توسط اشغالگران شهید شدند و تنها یک نفر از آنها هم زنده نماند و تعداد اعضای این خانوادهها ۷۹۴۱ شهید است.
طبق این گزارش، ۴۴ تن در نتیجه سوء تغذیه، گرسنگی و کمبود و عدم دسترسی به مواد غذایی و ۶ تن در نتیجه سرمای شدید در چادر آوارگان به شهادت رسیدند که پنج تن از آنها کودک بودند.
تعداد زنانی که طی این جنگ توسط اشغالگران صهیونیست به شهادت رسیدند به ۱۲ هزار و۲۸۷ تن رسیده است.
۱۰۶۸ نفر نیز از کادر پزشکی و ۹۴ تن نیز از کارکنان سازمان دفاع شهری غزه توسط نیروهای رژیم اشغالگر به شهادت رسیدند.
تعداد خبرنگاران شهید به ۲۰۱ تن و تعداد نیروها و اعضای پلیس که وظیفه تامین امنیت و ارائه کمکها را برعهده داشتند نیز به ۷۲۸ تن رسیده است. اشغالگران صهیونیست همچنین ۱۴۷ مورد جنایت علیه نیروهای پلیس و تامین کمکها مرتکب شدهاند.
طبق این گزارش، هفت گور جمعی در داخل بیمارستانها ایجاد شدهاند. ۵۲۰ شهید از هفت گورجمعی داخل بیمارستانها بیرون کشیده شدند.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، ۱۰۸ هزار و ۱۸۹ مجروح نیز به بیمارستانها منتقل شدهاند. ۳۹۹ تن از مجروحان جزو خبرنگاران و اهالی رسانه بودند.
در این گزارش همچنین آمده است، ۷۰ درصد قربانیان زن و کودک بودند و ۲۱ پناهگاه و مرکز متعلق به آوارگان توسط اشغالگران صهیونیست از ابتدای جنگ هدف قرار گرفته شدند. تنها ۱۰ درصد از مساحت نوار غزه به ادعای اشغالگران صهیونیست «مناطق انسانی» هستند. ۱۲ هزار و ۱۲۵ زن همسران خود را در جریان جنگ نسلکشی علیه نوار غزه از دست دادند.
۳ هزار و ۵۰۰ کودک به دلیل سوء تغذیه و عدم دسترسی به غذا در معرض مرگ قرار دارند. ۲۳۶ روز از بسته شدن آخرین گذرگاه در نوار غزه توسط اشغالگران میگذرد. ۱۲ هزار و ۶۵۰ زخمی برای معالجه و درمان به خارج نیاز دارند. ۱۲ هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سرطان در معرض مرگ هستند و به درمان نیاز دارند. ۳ هزار بیمار دیگر نیز با انواع مختلف بیماریها نیازمند معالجه در خارج هستند.
نزدیک به ۶۰ هزار زن باردار به دلیل کمبود مراقبت بهداشتی و تجهیزات پزشکی در معرض خطر هستند.
جان ۳۵۰ هزار بیمار با وضعیت سلامتی وخیم به دلیل ممانعت اشغالگران از ورود داروها در خطر است.
۶ هزار ۶۰۰ تن در جریان جنگ نسلکشی از نوار غزه بازداشت شدهاند که ۳۱ تن از کادر درمان، ۴۳ تن از اهالی رسانه و ۲۶ تن از نیروهای سازمان دفاع شهری بودند.
در جریان این جنگ ۲ میلیون تن در نوار غزه آواره شدهاند. ۱۱۰ هزار چادر آوارگان و ۲۱۳ مقر دولتی توسط اشغالگران تخریب و ویران شدهاند. درجریان حملات رژیم صهیونیستی ۱۳۵ مدرسه و دانشگاه بهطور کلی و ۳۵۳ مدرسه و دانشگاه نیز به صورت جزئی آسیب دیدند.
۱۲ هزار و ۷۸۰ دانشآموز دختر و پسر طی این جنگ شهید شده و ۷۸۵ هزار دانشآموز نیز توسط اشغالگران از تعلیم و آموزش محروم شدهاند. ۷۵۶ معلم و کارمندان در زمینه آموزش و ۱۴۸ تن از دانشمندان، محققان و اساتید دانشگاهی طی این جنگ به شهادت رسیدند.
۸۲۳ مسجد نیز به طور کامل تخریب و ویران شده و ۱۵۸ مسجد نیز نیاز به بازسازی دارند. ۳ کلیسا نیز هدف حملات صهیونیستها قرار گرفتهاند.
۱۹ گورستان بهطور کامل و جزئی تخریب و پیکر ۲ هزار ۳۰۰ تن از گورستانهای نوار غزه توسط اشغالگران به سرقت برده شدهاند.
۱۶۱ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی بهطور کامل و ۱۹۴ هزار واحد مسکونی به طور جزئی متحمل آسیب شدهاند و ۸۲ هزار واحد نیز دیگر قابل سکونت نیستند.
۸۸ هزار تن مواد منفجره توسط اشغالگران صهیونیست به نوار غزه پرتاب شده، ۱۶۲ مرکز درمانی، ۱۳۶ دستگاه آمبولانس، ۲۰۶ مکان فرهنگی و تاریخی، ۳ هزار و ۱۳۰ کیلومتر شبکه تولید برق و ۱۲۵ ترانسفورماتور توزیع برق زیرزمینی توسط اشغالگران تخریب شدهاند.
۳۳۰ هزار متر شبکه آبی، ۶۵۵ هزار متر شبکه فاضلاب، ۲ میلیون و ۵۳۵ هزار متر خطی از شبکههای جادهای و خیابانی، ۴۲ ورزشگاه و سالن ورزشی و ۷۱۷ چاه آب از ابتدای جنگ توسط نیروهای رژیم صهیونیستی تخریب و ویران شدهاند.
طبق این گزارش، میزان خرابیها در نوار غزه ۸۶ درصد تخمین زده شده و ۳۷ میلیارد دلار خسارت اولیه در طول این جنگ برآورد شده است.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۵۱ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام