به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، «تدروس ادهانوم»، مدیر سازمان جهانی بهداشت در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: بیمارستانها در غزه بار دیگر به میدان جنگ تبدیل شدهاند و سیستم بهداشتی در معرض خطر و تهدید شدید قرار دارد. ما بار دیگر درخواست خود مبنی بر توقف حملات به بیمارستانها را مطرح میکنیم.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی در ادامه افزود ساکنان غزه نیازمند مراقبتهای بهداشتی هستند. باید آتشبس برقرار و زمینه دسترسی به کمکهای بشردوستانه فراهم شود.
مدیر سازمان جهانی بهداشت همچنین خواستار خاتمه بخشیدن به حملات علیه بیمارستانهای غزه پس از هدف قرار دادن یکی از بیمارستانهای شمال این باریکه توسط اشغالگران شد.
وی همچنین تصریح کرد: حسام ابو صفیه، رئیس بیمارستان «کمال عدوان» در مکانی نامشخص است و ما خواستار آزادی او هستیم.
مدیر سازمان جهانی بهداشت در پایان از رژیم اشغالگر خواست به نیازهای درمانی و بهداشتی بیمارانی که در غزه بازداشت کرده، احترام بگذارد و به این نیازها توجه کند.
از سوی دیگر شبکه «سیانان» به نقل از برخی اسرایی که آزاد شدهاند، گزارش داده است که صهیونیستها حسام ابو صفیه، مدیر بیمارستان «کمال عدوان» را در زندان «سدی تیمان» واقع در صحرای «النقب» در نزدیکی مرزهای غزه بازداشت کردهاند.
پیشتر شاهدان عینی اعلام کردند نیروهای اشغالگر ابتدا دکتر ابو صفیه را احضار کردند و او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند. همچنین به وی دستور دادند بیمارستان را تخلیه کرده و تنها ۲۵ نفر از کادر پزشکی در آن باقی بمانند.
پس از این اتفاق، دکتر ابو صفیه همراه با تعدادی از پزشکان و بیماران به مدرسه الفاخوره منتقل شد.
وزارت بهداشت فلسطین نیز در بیانیهای خواستار آزادی فوری رئیس بیمارستان «کمال عدوان» و تمامی پرسنل پزشکی محبوس در زندانهای رژیم صهیونیستی شد.
سازمان دفاع شهری فلسطین در غزه روز یکشنبه از شهادت و زخمی شدن هفت نفر از شهروندان فلسطینی در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان بیمارستان «الوفاء» در مرکز شهر غزه خبر داد.
از زمان حمله ارتش رژیم صهیونیستی به استان شمالی نوار غزه در پنجم اکتبر، همزمان با محاصره نظامی، بیمارستان «کمال عدوان» مورد حمله موشکی و توپخانهای قرار گرفت. یک مقام پزشکی گفته است که ارتش رژیم صهیونیستی با آن به عنوان یک «هدف نظامی» برخورد میکند.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۵۱ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۵ هزار و ۵۱۴ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۸ هزار و ۱۸۹ نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام