قیمت بنزین سوپر وارداتی به قیمت روز واردات آن بستگی دارد
۰۸/۱۰/۱۴۰۳قدرت علمی، زیربنای اقتدار و آینده ملت ایران است
۰۸/۱۰/۱۴۰۳سرنوشت مزدوران دشمن چیست؟
پس از پیروزی انقلاب، فتنهها و اغتشاشاتی که علیه امنیت کشور و با هدایت غرب شکل گرفت، نقاط آشکارساز و نه نقاط آغاز نقشه دشمن در مواجهه مطلق با نظام و ملت ایران محسوب میشوند. در تمامی این موارد، شاهد میدانداری سیاسی و خیابانی مزدوران دشمن بودهایم.
گروه سیاسی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری تسنیم– رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرمایشات اخیرشان، به نکته اساسی و مهمی درخصوص اظهارات وقیحانه یک مقام آمریکایی (آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا) اشاره فرمودند: “یک عنصر آمریکایی از مسئولین این کشور، جزو گزافهگوییهایش یکی این است که میگوید هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش میکنیم! ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد.”
در خصوص مواضع آنتونی بلینکن در خصوص حمایت از اغتشاشات در ایران، دو نکته اساسی وجود دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد:
نخست اینکه مقامات دو حزب سنتی جمهوریخواه و دموکرات ابایی از اذعان به حمایت از اغتشاشگران در داخل کشور و اتصال شبکه پیرو غرب به اتاقهای فکر و عملیات خود در واشنگتن و کالیفرنیا ندارند! به عبارت بهتر، سخنان اخیر بلینکن نقطه آشکارساز وجود شبکهای در داخل کشور است که بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم اما اکثراً عامدانه در پازل طراحی شده از سوی کاخ سفید بازی میکنند.
بنابراین، مهمترین شاخصهای که وزن، ماهیت و عیار مزدوران داخلی آمریکا و اروپا را مشخص میسازد، سنجش نسبت مواضع و عملکرد آنها در منظومه راهبردی، استراتژیک و تاکتیکی طراحیشده غرب علیه امنیت ملی ماست.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، فتنهها و اغتشاشاتی که علیه امنیت کشور و با هدایت غرب شکل گرفتند، “نقاط آشکارساز”و نه “نقاط آغاز” نقشه دشمن در مواجهه مطلق با نظام و ملت ایران محسوب میشوند. در تمامی این موارد، شاهد میدانداری سیاسی و خیابانی مزدوران دشمن بودهاند. بنابراین، وجود مزدوران و پیادهنظامهای دشمن در کشور، یک گزاره انتزاعی نیست و نباید از کنار آن به سادگی گذشت، هر چند که ملت ایران همواره به اصلیترین و محکمترین سد ممکن در برابر این عمال و مزدوران تبدیل شدهاند.
نکته دوم اینکه اظهارات اخیر وزیر امور خارجه آمریکا، در حالی صورت میگیرد که بایدن نیز علیرغم پیشبرد همان استراتژی فشار حداکثری علیه ایران (که از سوی ترامپ ایجاد شده بود) ناکام ماند و حتی با وجود طراحی پیچیدهترین بازیهای تاکتیکی ممکن، نتوانست به هدف وقیحانه خود مبنی بر مهار حداکثری ایران در ابعاد هستهای، موشکی، منطقهای و … دست پیدا کند.
در چنین شرایطی، اظهارات بلینکن، نمادی از استیصال آمریکا در تقابل همهجانبه با ایران محسوب میشود. اینکه وزیر خارچه مفلوک آمریکا ناچار شده در راستای تنفس مصنوعی به جریان ضدانقلاب و کسانی که در حسرت دائمی از بین رفتن اتصال مردم و حاکمیت در ایران ماندهاند، آدرس مزدوران داخلی واشنگتن و غرب در ایران را داده و از امید خود به این افراد معلومالحال سخن گفته است!
سرنوشت دشمنان برونمرزی و کسانی که در داخل کشور امنیت، ثبات و خریم مقدس کشورمان را هدف توطئههای خود قرار دهند در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی واضح است. بهتر است بلینکن صرفاً وقایع منطقهای، فرامنطقهای و داخلی مرتبط با ایران از بهمن ماه ۱۳۵۷ (زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران) تاکنون را مرور کند.
انتهای پیام/