دکتر حسین زاده در جمع اعضای اتاق بازرگانی خراسان شمالی در بجنورد، گفت: باید وارد حوزه دیپلماسی اقتصادی فعال شویم و این دیپلماسی می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد.
وی افزود: اعتقادم بر این است که برای حل مشکلاتی که در هیرمند و افغانستان وجود دارد باید به دنبال دیپلماسی اقتصادی برویم. با دیپلماسی اقتصادی حتی می توان دستاوردهای سیاسی را نیز به دست آورد و ما موظف هستیم تا بر روی آن کار کنیم.
حسین زاده در ادامه با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم در دولت چهاردهم با تمام وجود برای مقابله با فقر و محرومیت تلاش کنیم، ادامه داد: این امر به معنای تلاش برای پیشرفت و تعالی استانهای کم برخوردار است.
وی با بیان اینکه اعتقاد دارم یکی از بخش هایی که می تواند تا اندازه زیادی ما را در حوزه محرومیت زدایی کمک کند، اتاق بازرگانی است، تصریح کرد: افرادی که در شرایط تحریم توانستهاند وضعیت اقتصادی و کار خود را حفظ کنند، می توانند در کنار ما باشند و به ما کمک کنند.
حسین زاده با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم به دنبال مداخله گری نیست، بیان کرد: این دولت باید تسهیل گر باشد و هست.
وی به حوزه فرش و افول صادرات این کالا اشاره کرد و گفت: برخی از موضوعات همچون فرش موجودیت هویتی دارند و باید تلاش کنیم به جایگاه قبلی خود بازگردیم. ما تحریم هستیم اما دلیل نمی شود که به عقب بازگردیم و برای بازگشت به جایگاه اول باید راه حل و استرانژی داشته باشیم.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم به مسئله مرز نیز اشاره کرد و گفت: همیشه گفته ام که کولبری در شان شهروند ایرانی نیست، این سرزمین با این همه ثروت چه دلیلی دارد که به دنبال سخیف ترین سطح استفاده از مرز باشیم.
وی در ارتباط با خواسته مردم این استان در خصوص بازگشایی مرز در خراسان شمالی و ایجاد بازارچه مرزی افزود: باید یک تیم مطالعاتی بر روی این موضوع بررسی کند که آیا بازگشایی مرز در منطقه پرسه سو در خراسان شمالی پاسخگوست یا نه و در آنجایی که می تواند مزیت اقتصادی داشته باشد آنجا را مورد هدف قرار دهیم و به مذاکره بپردازیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، دومین سفر استانی رئیس جمهور طی سفری دو روزه از پنجم دی ماه به خراسان شمالی انجام شد.
انتهای پیام