الحوثی: یمن در حمایت از فلسطین ثابتقدم است
۲۹/۰۹/۱۴۰۳جمال موسیالا: با نام مسی بزرگ شدم، بارسلونا همیشه تیم رؤیایی من بود
۲۹/۰۹/۱۴۰۳بهروز آذر: ارزشهای خانوادگی میراثی ارزشمند است که باید نسل به نسل حفظ شود
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ارزشهای خانوادگی میراثی ارزشمند است که باید نسل به نسل حفظ شود.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ زهرا بهروز آذر در اجلاس بینالمللی «خانواده، آینده، پیوندهای پایدار» با اشاره به جایگاه خانواده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، گفت: در قانون اساسی تصریح شده که خانواده واحد بنیادی جامعه اسلامی است و تمامی قوانین، مقررات و برنامهریزیها باید در راستای تشکیل، حفظ قداست و استواری این نهاد بر پایه حقوق افراد و اخلاق اسلامی باشد.
وی این اصل را مهمترین سند در جهان اسلام دانست که مبنای تدوین قوانین و سیاستگذاریها در کشور قرار گرفتهاست.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اهمیت سیاستهای کلی خانواده، ابلاغشده توسط مقام معظم رهبری، این سند را دومین محور اثرگذار در سیاستگذاریهای مرتبط با خانواده عنوان کرد.
وی همچنین بر نقش قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور تاکید کرد و افزود: در این قانون، مباحث مربوط به خانواده بهصورت ویژه مورد توجه قرار گرفته و وظایف و تکالیف دستگاههای مختلف در این حوزه مشخص شده است.
بهروزآذر، در پنل راهکارهای حفظ و گسترش خانوادهمحوری، سخنان خود را با تأکید بر اهمیت خانواده به عنوان ستون فقرات توسعه جوامع آغاز کرد و گفت: ما باور داریم که خانواده اساس جامعه است و بخش بزرگی از پیشرفت کشورها به آن بستگی دارد.
وی در ادامه با اشاره به چهار ابرچالش جهانی که طبق گزارش سازمان ملل تمام کشورها را تحت تأثیر قرار داده است، افزود: این چهار چالش شامل تغییرات تکنولوژیکی، مهاجرت و شهرنشینی، تحولات جمعیتی و تغییرات آب و هوایی است که به طور خاص بر خانوادهها اثر گذاشته است.
بهروزآذر با بیان اینکه استفاده بیش از حد از دستگاههای دیجیتال باعث کاهش ارتباطات حضوری در خانوادهها شده است، اظهار داشت: این تغییرات منجر به کاهش پیوندهای میاننسلی و تضعیف آیینها و فرهنگهای دیرینه شده که نهایتاً استحکام خانوادهها را به خطر میاندازد.
وی همچنین به مسئله مهاجرت و تأثیر آن بر فراموشی آیینها و پیوندهای فرهنگی اشاره کرد و گفت: مهاجرتهای اجباری ناشی از تغییرات اقلیمی باعث شده خانوادهها خانه و کاشانه خود را ترک کنند و پیوندهای اجتماعی و فرهنگی کاهش یابد. این تغییرات باعث کاهش احساس هویت و همبستگی در خانوادهها شده است.
معاون رئیسجمهور با تأکید بر لزوم توجه به حفظ ارزشهای خانوادگی گفت: ارزشهای خانوادگی میراثی گرانبها از گذشتگان ما هستند و ما باید آنها را حفظ کنیم. همانطور که در حفظ آثار باستانی کشورمان کوشا هستیم، باید این میراث معنوی و فرهنگی را نیز حفظ کرده و نسل به نسل به فرزندانمان منتقل کنیم.
بهروزآذر با اشاره به تغییرات اجتماعی و فرهنگی که در پی تحولات جهانی در حال رخ دادن است، افزود: چالشی که امروز پیش روی ما قرار دارد، کمرنگ شدن ارزشهای خانوادگی به واسطه تغییر باورها و نگرشهایی است که این ارزشها را شکل داده بودند. اگر این تغییرات را نادیده بگیریم، ممکن است نتایج منفی آن در آینده نمایان شود.