بازدید معاون وزیر نیرو از مناطق زلزلهزده مسجدسلیمان
۱۶/۰۹/۱۴۰۳مصرف ۲.۵ لیتر آب در روز برای جلوگیری از سنگ کلیه
۱۶/۰۹/۱۴۰۳سازمان دامپزشکی: جابهجایی هر نوع دام در کشور را رصد میکنیم
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: جابهجایی هر نوع دام خارج از چارچوب ضوابط و دستورالعمل در شبکه قانونی دامپزشکی مورد رصد و پایش قرار دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعیپور درباره نظارت و دستورالعملهای نظارتی سازمان دامپزشکی کشور بر نحوه جابهجایی دام اظهار داشت: هیچ اقدامی در حوزه دام صورت نمیگیرد مگر این که همه چارچوبهای بهداشتی و الزامات قانونی مورد نظر سازمان دامپزشکی در مورد دامها در هر شکلی، چه وارداتی و پرواری داخل کشور و حتی دام کشتاری که در مقاصد کشتارهای کشور جابهجا میشود رعایت شود و از ضوابط تبعیت کند.
وی گفت: جابهجایی دام در چارچوب مجوزهای بهداشتی و قرنطینهای در مبدا و انتقال به هر مقصدی در کشور در چارچوب معاینات و ارزیابی تاریخچه واکسیناسیون و سمپاشی و نظارتهای بهداشتی دامهای آماده کشتار، انجام میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی تاکید کرد: دامهایی هم که به مقاصد کشتارگاههای کشور از هر استانی منتقل میشوند در مقصد هم باید توسط مسئول فنی دامپزشکی و سامانه قرنطینه تایید و تخلیه شوند تا مجوزهای بعدی از هر استان به استان دیگر صادر شود.
وی خاطرنشان کرد: همه روندها و دستورالعملهای اجرایی در حوزه تایید بومی بودن دام توسط وزارت جهاد کشاورزی و سلامت دام توسط سازمان دامپزشکی انجام میشود و متعاقب آن متقاضیان میتوانند دامی را از نقطهای به نقطه دیگر منتقل کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نوع نگاه دامپزشکی به حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور و همچنین پیشگیری از بیماریهای دامی کشور و بیماریهای مشترک بین انسان و دام در تمام سطوح فعالیتهای دامپزشکی در شبکههای شهرستانی و استانی اینگونه است که مقررات و ضوابط به نحو شایسته باید انجام شود، هرگونه شائبهای مبنی بر اینکه دامی خارج از چارچوبهای دامپزشکی جابهجا شود و مباحث مشابه آن، در شبکه قانونی دامپزشکی مورد رصد و پایش قرار دارد.
وی افزود: دامپزشکی در زمینه هر نوع جابهجایی بدون مجوزهای بهداشتی انواع دام حساسیت دارد و سیر الزامات قوانین دامپزشکی درباره دامهای بین استانی، حتی به مقصد کشتارگاه یا دامداریها باید مطابق ضوابط و استانداردهای دامپزشکی رعایت شود و سپس مجوزهای حمل بهداشتی صادر خواهد شد.
رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه همه مجوزهای جابهجایی دام به صورت برخط (آنلاین) صادر میشود، گفت: حوزه راهداری و صدور بارنامه به سرویس خدمات سازمان دامپزشکی متصل است، همچنین دستگاه نظارتی این موضوع را رصد میکند و برای دامها در مبدا و مقصد مجوز حمل و تایید و تخلیه صادر میکند.
وی تاکید کرد: دفتر تخصصی و دفتر امنیت زیستی سازمان دامپزشکی آمادگی دارد هر گونه سوال و ابهام در زمینه جابهجایی انواع دام را به صورت شفاف برای اصحاب رسانه تشریح و تبیین کند.
انتهای پیام/