انتقال ۴۰۵ هزار میلیارد تومان از وجوه مصرف نشده سال ۱۴۰۲ به سال ۱۴۰۳
۱۲/۰۹/۱۴۰۳قالیباف: هماهنگی بین قوه قضائیه و مجلس در اوج خود قرار دارد
۱۲/۰۹/۱۴۰۳نماینده مردم تهران: حفظ استقلال قوه قضاییه مهم است
پیمان فلسفی در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه، ۱۲ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: از همه میهمانان تشکر میکنم و عرض خیرمقدم دارم خدمت رئیس قوه قضاییه و امیدوارم تعاملات بین قوه قضاییه و مجلس و دولت تداوم پیدا کند. مباحث قوه قضاییه بسیار مهم بوده و در چند دقیقهای که منتظر بودم تا زمان به من برسد تعداد زیادی از نمایندگان مراجعه و نکات متعددی را به من یادآور شدند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قوه قضاییه به عنوان قوهای مستقل، مهم و از ارکان نظام بوده و نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف نظام دارد. همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند این قوه از گذشتههای دور به عنوان عدلیه نامیده میشد و موضوع دادگستری انتظاری است که از قوه قضاییه میرود، خوشبختانه از زمانی که حجت الاسلام اژهای مسئولیت را برعهده گرفت تحولات خوبی در این قوه ایجاد شده و دارای نگاه و دیدگاه خوبی هستند و این موضوع مورد توجه نخبگان و مردم بوده است.
وی با اشاره به اینکه قوه قضاییه با چالشهایی مواجه است که باید برای رفع آن تلاش کرد، ادامه داد: از معاون پارلمانی حوزه ریاست و معاونان قوه قضاییه تشکر میکنیم، اما تراکم پروندهها بالا است و سالها با آن مواجه هستیم هرچند ساماندهی شدن فعالیتهای قوه قضاییه در بروزرسانی کارها کمک میکند و سرعت را افزایش میدهد، اما مشکلاتی مانند کمبود قاضی به کرات مطرح میشود که باید فکری برای آن شود، زیرا پروندهها با تراکم مواجه هستند و تاخیر در رسیدگی به آنها میتواند نارضایتی ایجاد کند به این دلیل که مردم انتظار دارند با سرعت بیشتری به مسائل آنها رسیدگی کنید.
فلسفی گفت: استقلال قوه قضاییه بسیار مهم است و همیشه مطرح میشود، این استقلال ضمن اینکه باید همیشه رعایت شود و نسبت به آن حساس باشیم، اما در نوع برخوردها نیز قضات باید منش اسلامی و انسانی را در نظر بگیرند هرچند بارها و بارها این موضوع را در مباحث رئیس قوه قضاییه شنیده ایم و امیدواریم در کل کشور جاری و ساری شود و برخوردهای قضات با مردم با نهایت متانت و رعایت شئونات باشد، زیرا منافاتی با استقلال قوه قضاییه ندارد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: باید مراقبت شود تا فشارهای سیاسی اثرگذاری بر روی قضات نداشته باشد، زیرا مردم انتظار دارند در فرآیند رسیدگی و در اجرای احکام به هیچ وجه استقلال این قوه با شائبه مواجه نشود و همه افراد در مقابل قانون برابر باشند.
انتهای پیام/