پیروزی رئال مادرید با گلزنی امباپه / زنگ خطر برای بارسلونا فلیک
۱۱/۰۹/۱۴۰۳تیراندازی به آمبولانس در ایرانشهر/شهادت نیروی اورژانس
۱۱/۰۹/۱۴۰۳نگاه اداری و توهین آمیز اتحادیه پوشاک به بازار لباس و اقلام حجاب!
سخنگوی اتحادیه پوشاک در اظهار نظری عجیب میگوید: «خانمهای محجبه اگر ناراحتند، مانتوی اداری بپوشند!» وی همچنین نسخه میپیچد: «خانمهای محجبه برای مهمانیها، مانتوی جلوباز و کوتاه بپوشند!» این دخالت در بازار برعلیه حجاب نیست؟
به گزارش گروه فرهنگ و هنر پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، حجاب قبل از اینکه یک پوشش باشد، مفهوم است. مشکل از آنجایی شروع شد که ما فکر کردیم باید نگاهمان به حجاب ابزاری برای کنترل زنان باشد و از آن بدتر این مفهوم را طوری در ذهن خود پرورش دادیم که باعث اذیت و آزار است و به آن دامن میزنیم. در ابتدای امر باید تکلیفمان با این موضوع روشن شود بعد برویم سراغ اینکه حالا در مورد پوشاکی که حجاب را هم حفظ میکند حرف بزنیم.
وقتی سخنگوی اتحادیه پوشاک کشور تفکرش این است که اگر زنانی که برای حفظ پوشاک با حدود شرعی مشکل دارند با مانتو و شلوار اداری مشکل خودشان را حل کنند و به بازار کاری نداشته باشند به این معناست که سر تا پای این اتحادیه و بازار پوشاک کشور هم از موضوع مفهوم حجاب شناختی ندارند و ضد آن عمل میکنند. دستگاههای فرهنگی کشور و در رأس آن وزارت ارشاد و شورای فرهنگ عمومی کشور نیز در خوابی عمیق به سر میبرند و این باعث تأسف است.
سخنان عجیب سخنگوی اتحادیه پوشاک
شیرازی در سخنان عجیب میگوید: چرا خانمهایی که میخواهند باحجاب باشند، مانتوشلوار اداری نمیپوشند؟ وی ادامه میدهد: خانمهای محجبه برای مهمانیها، مانتوی جلوباز و کوتاه بپوشند!
حجاب منعی برای ایجاد تنوع در پوشش زنان نیست. پس بازار هم میتواند خود را مطابق با نیاز زنان جامعه ایران که اکثریت محجبه و مسلمان هستند تنظیم کند این موضوع نیز تناقضی با عرضه و تقاضای کشور ندارد مگر اینکه جامعه اقتصادی پوشاک هم مانند بسیاری از جوامع اصناف دیگر امروز کشور تحت تأثیر حساسیتهای سیاسی و اجتماعی این روزهای ایران قرار گیرند.
ناظران فرهنگی و اقتصادی همین امروز باید فکری به حال تفکر افراد حاکم بر اتحادیه پوشاک جمهوری اسلامی ایران کنند که سخنگوی آن به این شکل مدعی چنین حرفهایی نشود که به جای در فکر تأمین پوشاک محجبه متنوع، ارزان و در دسترس زنان مسلمان ایرانی باشد بخش محجبه جامعه را ناراحت خطاب کند و از آنها بخواهد مانتو و شلوار اداری بپوشند و حتی پا را فراتر بگذارد و در حرفهای توهین برانگیز برای انتخاب لباس میهمانی زن محجبه نسخه بپیچد.
این به معنای آن است که به جای تنظیم بازار متناسب و متعادل از نظر قیمت برای زن ایرانی به او تحمیل کند چه بپوشد و چه نپوشد! در حالی که امروز اقلام حجاب و پوشاکی که حدود شرعی محجبه بودن در جامعه را حفظ کند گران و گاهی غیر قابل دسترس است و هم نمای بازارها و پاساژهای شهر را طوری کرده که گویا هیچ بویی از مفهوم حجاب نبرده است. چنین تصمیم گیران و مسئولینی برای پوشاک و اصناف آن با چنین تفکراتی سم مهلک هستند.