به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، این پایینترین رشد تولید ناخالص داخلی در هفت فصل گذشته و بسیار کمتر از رشد ۶.۵ درصدی بود که توسط نظرسنجی رویترز و برآورد بانک مرکزی ۷ درصد پیش بینی شده بود.
اقتصاددانان بر این باورند که مصرف خصوصی که ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهد، با وجود بهبود تقاضای روستایی، به دلیل تورم بالاتر مواد غذایی، هزینههای بالای استقراض و رشد ضعیف دستمزدهای واقعی، تحت تأثیر هزینههای کمتر شهری قرار گرفته است.
فعالیت تولیدی در دوره جولای تا سپتامبر به ۲.۲ درصد رشد سالانه نسبت به رشد ۷ درصدی در سه ماهه قبل کاهش یافت. رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه جولای تا سپتامبر از ۶.۷ درصدی که در سه ماهه قبل مشاهده شده بود کاهش یافت. به نظر میرسد بخش تولید بیشترین شکست را خورده است.
رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه جولای تا سپتامبر از ۶.۷ درصدی که در سه ماهه قبل مشاهده شده بود کاهش یافت. با این حال، هند همچنان در میان اقتصادهای بزرگ با سریعترین رشد قرار دارد و مقامات دولتی پیشبینی میکنند که در نیمه دوم سال مالی، به کمک بهبود تقاضای روستایی شتاب در نیمه دوم سال مالی به دست آید.
تولیدات کشاورزی در دوره جولای تا سپتامبر ۳.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت که نسبت به رشد ۲ درصدی در سه ماهه قبل افزایش داشت. ارزش افزوده ناخالص، نسبت به رشد ۶.۸ درصدی در سه ماهه قبل کاهش ۵.۶ درصدی داشته است.
دادهها نشان میدهد که هزینههای دولت هند به صورت واقعی در سه ماهه جولای تا سپتامبر ۴.۴ درصد در مقایسه با ۰.۲ درصد کاهش در سه ماهه قبل افزایش یافته است.
بر اساس نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان، وزرای دارایی و تجارت هند خواستار کاهش نرخ بهره شده اند، اگرچه انتظار میرود بانک مرکزی در هفته آینده نرخهای سیاستی را بدون تغییر نگه دارد. بانک مرکزی هند، رشد تولید ناخالص داخلی ۷.۲ درصدی را برای سال مالی منتهی به مارس ۲۰۲۵ پیشبینی کرده است که برخی از اقتصاددانان آن را به سمت پایین بازبینی کردهاند.
انتهای پیام