به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، الیاس حضرتی در آیین رونمایی از سند راهبردی فرهنگسازی مالیاتی اظهار کرد: در ۲۰ سالی که من مجلس بودم در کمیسیون اقتصاد بودم و با ضرایب مالیاتی آشنایی داشتم. باید به جایی برسیم که کل بودجه از طریق مالیات تامین شود و وابستگی ما به نفت از بین برود.
وی افزود: بعضا میپرسند مهمترین اقدام و اولویت دولت چیست؟ جواب سفره مردم و اقتصاد کشور است. لازمه آن یک سیاست خارجی و بین المللی فعال و در راس آنها تحریم ها و FATF است. باید با کشورهایی که ارتباطات تجاری نداریم این ارتباطات را برقرار کنیم.
رییس شورای اطلاع سانی دولت تصریح کرد: باید برای مردم ایجاد امید کنیم. همبستگی و وفاق که شعار دولت دکتر پزشکیان است هدفش اصلاح ساختارهای اقتصادی است. برای این کار با سرعت و قدرت زیاد در سیاست خارجی اقداماتی در دستور کار است. دکتر پزشکیان خطاب به مردم و گروههای سیاسی میگوید من با کسی دعوا ندارم بلکه قصد دارم به همدلی دامن بزنم. در این راستا میخواهیم همه ایرانیان، اقشار، طبقات و همه بخشها به دولت کمک کنند تا چالش سیاسی را به عدالت سیاسی تبدیل کنیم.
حضرتی گفت: بعضا گفته می شود چرا از مسئولان و استانداران دولت شهید رییسی در دولت چهاردهم حضور دارند. دیدگاه دکتر پزشکیان این است که در دولت وفاق از کسانی که کارآمدی دارند استفاده میکنیم. عدالت جنسیتی نیز در این راستا اهمیت دارد. واقعیت این است که در سالهای گذشته بعضا خواستههای زنان سرکوب شده است. ملاک ارزیابی، لیاقت، شایستگی و تقوای انسان است. الحمدالله الان چهار نفر در کابینه دولت هستند.
وی با بیان اینکه برای اولین بار در تاریخ دولت مدرن ایران یک استاندار عرب منصوب شده است: اساتید و دانشجویانی که به دلیل بدسلیقگی اخراج شده بودند همه به سر کار خود برگشتند.
رییس شورای اطلاعرسانی دولت تاکید کرد: یکی از کارهایی که میتواند باعث همدلی شود مالیات است. در این زمینه باید امید به آینده و اعتماد به مسئولان وجود داشته باشد. جایی که میتواند عدالت را به تصویر بکشد، سرمایهدار را تشویق کند و به مردم کمک کند حوزه مالیات است و به نظر من از نظر اهمیت در ردیف پنجم قرار دارد. خوشبختانه با وجود رییس کل جوان سازمان مالیاتی که در این حوزه هوشمندسازی ایجاد کرده اقدامات خوبی در این بخش صورت گرفته است.
حضرتی، مهمترین چالش جمهوری اسلامی را چالش رسانه دانست و گفت: در سالهای گذشته به رسانه اهمیت ندادیم؛ زیرا به افکار عمومی توجه نداشتیم. علت این بود که همه مردم در صحنه بودند، در جنگ، راهپیمایی و سایر حوزهها حضور داشتند. بنابراین توجه نداشتیم که تصویر رضایتبخش از جامعه به مردم ارایه دهیم. الان کار میشود ولی مردم ناراضی هستند. یعنی هم چوب را میخوریم هم پیاز را! کارها انجام شده اما گویی زبان ما بند آمده و نمیتوانیم حرف بزنیم.
وی با بیان اینکه مردم باید دیده شوند و به آنها احترام گذاشته شود افزود: امروزه در دنیا رسانه نقش اول را دارد و بالاتر از موشک و توان نظامی عمل میکند. آنچه مانع پیشروی روسیه در اوکراین شد توان نظامی اوکراین نبود بلکه توان مدیا غرب بود. به گونه ای تبلیغ کردند که گویی اوکراین تنها کشوری است که در طول تاریخ مورد هجوم قرار گرفته، بنابراین مردم از هر جای دنیا برای کمک به این کشور شتافتند.
رییس شورای اطلاعرسانی دولت با اشاره به لزوم کاهش مصرف انرژی گفت: این اقدامات نیاز به تبلیغات بزرگ دارد. تامین ۳۰ هزار مگاوات برق در دولت چهاردهم در دستور کار است تا بگوییم این مشکل در این دولت حل شد. همه باید کمک کنیم کشور را از چالش ها و معضلات بیرون بیاوریم.
انتهای پیام