به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد حسن ابوترابی فرد در خطبه عبادی نماز جمعه این هفته – جمعه ۱۸ آبان ماه – تهران، بیان کرد: با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن چهلمین روز شهادت رهبر بزرگ مقاومت، عالم مجاهد، فرمانده دلیر و شجاع و مبتکر، شخصیتی که محور مقاومت را به نماد اقتدار و ایستادگی ملت اسلام و امت عرب در برابر رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی و آمریکا تبدیل نمود و به عنوان بازوی قدرتمند رهبری معظم در تعییر معادلات سیاسی منطقه نقش مهمی را ایفا کرد.
وی اظهار کرد: به آیات ۲۴۶ تا ۲۵۲ سوره بقره توجه شما را جلب می کنم. در این آیات نورانی خداوند به رویداد مهم فکری، سیاسی، نظامی، مدیریتی اشاره می کند و یک نتیجه مهم گرفته می شود. پس از دوران حضرت موسی در زمان یکی از پیامبران بنی اسرائیل که در نام او بین مفسران اختلاف است، مردمی که از سرزمین خود اخراج شده بودند و خانه و کاشانه آنان اشغال شده بود و فرزندان آنان آواره شده بودند، خدمت پیامبر الهی رسیدند و از او درخواست کردند تا فرمانده و رهبری را برای آنان تعیین کند که به مبارزه با کسی که سرزمین آنان را اشغال کرده بود بپردازند. در این آیات تصریح می شود مبارزه برای آزادسازی سرزمین و وطن یک مبارزه عقلانی و اصولی است.
خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران افزود: پیامبر الهی فرمانده ای را به نام تالوت برای آنان انتخاب کرد. آنان تالوت را شخصیتی دارای جایگاه سیاسی و اقتصادی نمی بینند و اعتراض می کنند که شایسته فرماندهی نیست. پیامبر الهی می فرماید من به امر خدای متعال او را انتخاب و به فرماندهی شما منصوب کردم. ملاک انتخاب دانش و علم و توانایی مدیریت و فرماندهی بالای تالوت است. ملاک قدرت رزمی تالوت برای حضور در میدان عملیات است. یعنی در نظام سیاسی اسلام و در نگاه توحید شایسته سالاری ملاک است. در هر حوزه ای باید دانش و علم با توانایی و طرفیت بالا ملاک انتخاب باشد. بالاخره عده ای اعتراض کردند و جمعی آماده شدند در کنار تالوت در میدان نبرد حاضر شوند.
وی تاکید کرد: قرآن کریم می فرماید، هنگامی که نیروهای رزمی بیرون آمدند تالوت بانگ داد که رزمندگان ما با یک آزمون و امتحان دشوار روبه رو هستیم. کسانی همراه من در میدان نبرد حاضر می شوند که در این آزمون موفق باشند. شما خسته و تشنه به نهری از آب روان و زلال می رسید از آن آب ننوشید. مجاهد باید در سختی ها استوار باشد. قدرت مهار خویش را داشته باشد یا اگر نوشیدید یک کف دست بیشتر اجازه ندارید. بسیاری آب نوشیدند و همانجا متوقف شدند. گروه اندکی که برخی از مفسران عدد آنان را ۳۱۳ نفر عدد سپاه بدر و یاران امام عصر ذکر کردند؛ این تعداد محدود در کنار تالوت ایستاد و به سوی جالوت و سپاه او حرکت کردند. همان حوادثی که امروز در سرزمین ها اشغالی مشاهده می کنیم تکرار این تجربه است.
ابوترابی فرد بیان کرد: هنگامی که تجهیزات سپاه مقابل را دیدند رعب و وحشت دل های تعدادی از این ۳۱۳ نفر را فرا گرفت و گفتند جناب تالوت ما قدرت مبارزه و جنگ با جالوت و سپاه قدرتمند آن را نداریم. بلافاصله انسان های آراسته به مقام معرفت، توحید و انسان های شجاع و در انتظار شهادت و ملاقات خدا بودند، بانگ برآوردند که نهراسید. استوار باشید. چه بسیار گروه ها و سپاهیان اندک که در برابر سپاه بی شمار پیروز شدند.
وی افزود: این مردان شخصیت هایی بودند که چهره نورانی سید حسن نصرالله فریاد رسای او در تحقیر رژیم عنکبوتی صهیونیستی نماد شخصیت آنان است. اسماعیل هنیه ها و سردار سلیمانی ها و سنوار ها این مردان شخصیت هایی هستند که خطاب به امت اسلام، مقاومت و رزمندگان غزه بانگ برآورده اند که نهراسید. سنوار در اوج شهامت و قدرت چوبی که در دست داشت پرتاب کرد، یعنی مردم شجاع باشید. چوب و سنگ شما سلاح های مدرن صهیونیستی را از کار خواهد انداخت.
ابوترابی فرد خاطر نشان کرد: اهل صبر و استقامت باشید. شخصیت استثنایی سیدحسن نصرالله است که مقاومت لبنان را به یک دژ مستحکم تبدیل کرده است. هنگامی که سپاه تالوت مقابل سپاه جالوت قرار گرفتند و دشمن شکست خورد به خدا گفتند این دعا مستجاب است. دعای سنوار شهید مستجاب است. صبر مردم قهرمان غزه را ببینید. ۸۵ هزار تن بمب و موشک در طول یک سال گذشته بر آنان فرود آمده است. مانند کوه ایستاده اند. سلاح ها و ماشین جنگی و تانک ها مدرن صهیونیستی در مرز لبنان زمین گیر شده اند. همان ها که در چند ساعت بیروت را فتح می کردند. این ثمره صبر و مقاومت و ثبات قدم است که این تحول عظیم را خلق کرده است.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران بیان کرد: مردم بدانید این حادثه یک استثنا نیست بلکه یک قانون است. سنت الهی این است که ما به دست گروهی از مردم راه را بر ستمگران، قدرت های بزرگ، صهیونیست ها و قدرت هایی که اگر به جهان مسلط شوند دنیا را به فساد مبتلا می کنند، می بندیم. این قانون الهی است. می خواهید با این قانون الهی آنگونه که باید آشنا شوید سخن سیاستمدار برجسته آمریکا و استاد کرسی سیاست خارجی در معتبرترین دانشگاه آمریکا را بخوانید. او می نویسد فقط ۳۵ سال قبل آمریکا رابطه مستحکمی با ۴ کشور مهم خاورمیانه یعنی ایران و عربستان صعودی، مصر و ترکیه داشت که برایش بسیار سودآور بود. بخاطر همین مسئله منافع آمریکا در منطقه از امنیت بالایی برخوردار بود. آن هم در سطح بسیار بالایی از امنیت. اما امروز نفوذ آمریکا در هر یک از این چهار کشور به اندازه بسیار زیادی کاهش یافته است.
وی ادامه داد: آقایان و جوانان معادلات سیاسی منطقه تغییر کرده است. سپس می گوید موقعیت آمریکا در خاورمیانه به صورت آشکار روبه خرابی و وخیم شدن می رود. از این رو کاهش قدرت و افول آمریکا پایان نفوذ و موقعیت ژئوپولتیکی آمریکا در خاورمیانه خواهد بود.
ابوترابی فرد اظهار کرد: این مقاومت اسلامی و حزب الله است که در میدان مبارزه سخت دوران بلوغ خود را تحت مدیریت سید حسن نصرالله در طول سه دهه سپری کرده است. حضور قدرتمند حزب الله در میدان و موشکباران حیفا و تل آویو و مقاومت افتخار آفرین در برابر تهاجم زمینی نیروهای صهیونیست است که این شرایط را رقم زده است. حزب الله نشان داد ستاد فرماندهی سازمان عملیات رزمی و سازمان اطلاعات عملیاتش در اوج اقتدار با الهام از شعار لبیک یا نصرالله و با اراده و رزمی استوار تر از دیروز در کنار مردم دلیر غزه ایستاده اند.
ابوترابی فرد در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته – جمعه ۱۸ آبان ماه – تهران، تصریح کرد: یاد عالم فرهیخته، دانشمند برجسته و مجاهد خستگی ناپذیر و پدر صنعت موشکی کشور، شهید بزرگ اقتدار ملی و فرمانده شجاع و سلحشور سردار طهرانی مقدم را گرامی می داریم. محصول سال ها تلاش و مجاهد علمی این بزرگمرد و یاران عالم وی، قدرت موشکی اقتدار آفرین جمهوری اسلامی ایران است که در عملیات وعده صادق ۱ و ۲ گوشه ای از آن به نمایش درآمد. لازم می دانم در آغاز این خطبه از اقدام درست و مبتنی بر قانون دولت نسبت به توقف مصرف مازوت در سه نیروگاه در استان اصفهان و البرز و مرکزی تشکر و تقدیر کنم. با این تصمیم منطقی از سوختن حدود ۱۶ میلیون تن مازوت جلوگیری می شود و نقش موثری در کاهش آلودگی هوا و ارتقای سطح سلامت شهروندان عزیز و ملت بزرگ ایران خواهد داشت. امیدوارم مردم با کاهش مصرف و مدیریت مصرف انرژی به ویژه در ماه های پیش رو دستگاه اجرایی را در انجام شایسته این تصمیم یاری کنند و با هماهنگی قوای سه گانه و دستگاه متولی در خصوص کاهش و رفع ناترازی انرژی تصمیمات منطقی میان مدت و بلند مدت اتخاذ گردد.
ادامه دارد …