آنچلوتی در جهنم؛ سومین شکست فصل رئال مادرید در برنابئو
۱۶/۰۸/۱۴۰۳احمد کرمی به عنوان استاندار ایلام انتخاب شد
۱۶/۰۸/۱۴۰۳رونمایی از چند کتاب مهم تئاتر کودک و نوجوان در همدان
هم زمان با برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از ۱۰ عنوان کتاب بنیاد نمایش کودک در حضور مدیران عالی رتبه استان همدان و مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، هم زمان با برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از ۱۰ عنوان کتاب بنیاد نمایش کودک در حضور حمید ملانوری شمسی استاندار همدان، سید مسعود حسینی شهردار همدان، حمید نیلی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیر مشهدی عباس دبیر بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاترکودک و نوجوان همدان، مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، داود کیانیان مدیرعامل بنیاد نمایش کودک و تعدادی دیگراز هنرمندان شناخته شده عرصه تئاتر کودک و نوجوان رونمایی شد.
سیدحسین فدایی حسین نویسنده، مدرس و عضو هیات مدیره بنیاد نمایش کودک در ابتدای این مراسم رونمایی که همزمان با دیداردست اندرکاران برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از جمله استاندارهمدان، شهردار همدان، رئیس شورای اسلامی شهر همدان و مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هنرمندان گروه های خارجی شرکت کننده در این دوره از جشنواره انجام شد ضمن ارائه توضیحاتی از روند انتشار این مجموعه های مکتوب نمایش گفت: یکی از پروژه های مهم بنیاد نمایش کودک از زمان شکل گیری تا کنون، انجام فعالیت در حوزه تاریخ شفاهی است که می تواند دربرگیرنده مولفه های بسیار مهمی باشد. شرایطی که موجب شده در چند دهه اخیر آثار متعددی در این زمینه ثبت و منتشر شوند.
وی افزود: بنیاد نمایش کودک هم دقیقا براساس اهمیت این موضوع بود که تلاش کرد در این دوره از فعالیت های خود نسبت به تدوین، تالیف و گردآوری این مجموعه های مرتبط با تاریخ شفاهی تئاتر کودک فعالیت هایی را انجام دهد. چرا که معتقد است این خاطرات باید در قالبی درست و اصولی ثبت شوند تا مورد استفاده آیندگان قرار گیرد.
فدایی حسین توضیح داد ؛ آنچه در این مراسم پیش روی مخاطبان قرار می گیرد فقط بخشی از فعالیت های بنیاد نمایش کودک درحوزه تاریخ شفاهی است و ما براساس زمان بندی هایی که در این زمینه انجام دادیم بنا داریم تا بحث تاریخ شفاهی را به صورت مستمر ادامه دهیم. خوشبختانه در این مسیر ستاد برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، اداره کل هنرهای نمایشی، کتابخانه ملی ، موسسه هنرمندان پیشکسوت و چند موسسه انتشاراتی معتبر درفواصل زمانی مختلف با ما برای نشراین کتاب ها همکاری داشتند که می تواند سرمنشا اتفاقا مطلوب دیگری باشد.
کتاب های «با قصه های مادر بزرگ شدم» مشتمل بربررسی آثار و فعالیت های مسلم قاسم نویسنده، کارگردان و مدرس تئاتر کودک و نوجوان ،«عشق به تئاتر، سهم من از کودکی» مشتمل بر گفتگو با حسن دادشکر مدرس دانشگاه، نویسنده، کارگردان و بازیکر پیشکسوت عرصه تئاتر کودک و نوجوان، «آن کودکی های ناتمام» مشتمل بر گفتگو با عباس جهانگیریان نویسنده، پژوهشگر و مدرس تئاتر، «جادوی کودکی ها، رویای بزرگسالی» مشتمل بر گفتگو با احمد بیگلریان ، «رنسانس های ناتمام» مشتمل برگفتگو با بهروز غریب پورنویسنده ، کارگردان و مدیر هنری و منصور خلج پژوهشگر، نویسنده، مدرس و کارگردان تئاتر، «حال خوب کودکی ها» مشتمل بر گفتگو با سوسن مقصودلو بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون، «دستبند جادویی» اثر تارا جلالی پور، «کارستان» اثر آراد ترابی ، «دختری به نام میخک» اثر نهال قلی پور، «دادگاه آب حیات » اثر تانیا رضایی رونمایی شد.
بیست و نهمین «جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران وهمراهی سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری همدان تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم دلی و همراهی ، رشد و آگاهی واعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان در حال برگزاری است .
«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و ارتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.