به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی بر اساس بند ۸ مصوبه شورای عالی اشتغال و اساسنامه جدید تشکیل شده و به عنوان هیات اندیشهورز و شبکه مشاوران کارآفرینی در سراسر کشور فعالیت میکند.
اساسنامه کانون کارآفرینان برتر رسمی با رویکرد هویتبخشی، ارتقای جایگاه کانونهای کارآفرینان برتر و توجه جدی به گسترش تعامل بین اجزای زیستبوم کارآفرینی آذرماه ماه سال ۱۴۰۱ تدوین و از سوی وزیر وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت اجرا به استانداران سراسر کشور ابلاغ شد.
کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور متشکل از کارآفرینان برتر کشور است که طی برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر همه ساله انتخاب میشوند. از سال ۱۳۹۰ که این کانون شکلگرفته، تلاشهای بسیاری برای تقویت جایگاه آن انجام شده اما نبود اساسنامه منسجم و وجود ساختارهای موازی مانع از شکوفایی کامل آن بوده است. فلسفه تشکیل این مجموعه وجود حلقه مفقوده اتاق فکر کارآفرینی در کشور است.
در همین راستا، محمد آذرپناه – مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران به تازگی از عضویت بیش از ۵۰ مجموعه اقتصادی پیشرو در کانون کارآفرینان استان تهران و معرفی ۳۲ مشاور کارآفرینی به مدیران کل دستگاههای اجرایی خبر داده است.
آنطور که وی گفته براساس نتایج جشنوارههای کارآفرینی در سنوات مختلف و فعالیت قابل تقدیر کانون کارآفرینان برتر رسمی استان تهران، ساماندهی مناسبی صورت گرفته و مدیران کارآفرین بیش از ۵۰ مجموعه اقتصادی به عضویت کانون کار آفرینان برتر رسمی استان تهران درآمدهاند.
دبیر هیات امنای کانون کارآفرینان برتر رسمی استان در تشریح جزییات عضویت این مجموعهها، گفت: با توجه به مصوبه هیات امنای کانون، تاکنون ۳۲ نفر از مدیران کارآفرین مجموعههای اقتصادی استان به عنوان مشاور کارآفرینی و اشتغال به مدیران کل دستگاههای اجرایی معرفی شدهاند و امیدواریم مدیران استان در این برهه زمانی که به شدت نیاز به نوآوری و خلق ارزش در نظام اجرایی کشور و استان داریم از این ظرفیت ارزشمند در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در قالب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» و شعار دولت چهاردهم مبنی بر «وفاق ملی» بهرهبرداری مناسبی داشته باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران افزود: در حال حاضر مدیران بیش از ۵۰ مجموعه اقتصادی استان تهران، در کانون کارآفرینان برتر رسمی استان تهران عضویت دارند که لازم است از این ظرفیت بی بدیل به عنوان اتاق فکر و بازوهای مشورتی مدیران دستگاههای اجرایی استان استفاده شود.
کارآفرینان رسمی برتر از دو بازوی مهم که مورد توجه و تاکید دستاندرکاران و برنامهریزان توسعه است نظیر تکیه بر خلاقیت و نوآوری و خلق ارزش افزوده از امکانات موجود، در پیشبرد اهداف مجموعههای اقتصادی و تولیدی استفاده میکنند که این امر موجب رشد فعالیتهای اقتصادی با اشتغالزایی بیشتر شده است.
همه ساله جشنواره کارآفرینان برتر در استانها برگزار میشود و برگزیدگان جشنواره در کانون کارآفرینان برتر به فعالیتهای صنفی خود ادامه میدهند.
توسعه، ترویج و فرهنگسازی در حوزه کارآفرینی، تشکیل اتاق فکر کارآفرینی استان و همکاری با دستگاههای اجرایی و نهادهای بخش خصوصی در زیستبوم کارآفرینی از جمله فعالیتهای پیشبینی شده برای کانون کارآفرینان برتر است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، در حال حاضر کانون کارآفرینان پیوند دهنده بخش مردمی اقتصاد با حاکمیت و دولت به شمار میروند و عضویت در این کانونها علاوه بر افزایش اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان، بستر مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی و ایجاد فضای تعامل میان فعالان عرصههای مختلف اقتصاد را فراهم میکند.
انتهای پیام