به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، بر اساس ارقام ارائه شده، برندهای چینی در ماه سپتامبر ۸.۵ درصد از تحویل خودروهای برقی را در سراسر منطقه اروپا به دست آوردند که نسبت به ۹.۶ درصد در دوره قبل از آن کاهش یافته است.
بر اساس این گزارش، واحد ام جی سایک موتور با کاهش ۴۲ درصدی در فروش، منجر به کاهش فروش شد. این کاهش از جولای، زمانی که اتحادیه اروپا تعرفههای موقتی را بر خودروهای برقی ساخت چین وضع کرد، ادامه داشت و هزینه واردات را به ۴۵ درصد رساند. بزرگترین بازنده تا به امروز ام جی بوده است، پلاک سابق بریتانیا که اکنون بخشی از شرکت خودروسازی سایک چین است. این اتحادیه بالاترین تعرفههای اتحادیه اروپا را اعمال کرد.
بزرگترین سازنده خودروهای برقی و هیبریدی در چین، با وجود تنشهای تجاری، با استخدام مدیران محلی و برنامهریزی کارخانهها در منطقه، پیشرفت کرده است. بر اساس گزارش، ثبت نامهای اروپایی بیوایدی در سپتامبر نسبت به سال قبل ۱۶۲ درصد افزایش یافت و به ۴۳۷۶ دستگاه رسید.
تمامی خودروهای برقی تولید شده در چین از جمله خودروهای ساخته شده توسط برندهای غربی مشمول تعرفههای جدید میشوند. خودروسازان بزرگ اروپایی مخالف تحمیل آنها بودند و آلمان یکی از پنج کشوری بود که در اوایل ماه جاری به این تعرفه ها رای منفی داد. در حالی که چین تهدید به مقابله به مثل کرده است، وزارت بازرگانی آن ابراز امیدواری کرده است که یک راه حل قابل قبول به دست آید. در غیر این صورت، اقدامات متقابل میتواند از نوامبر آغاز شود. نتیجه انتخابات ایالاتمتحده همچنین میتواند بحثهای مربوط به حمایتگرایی را در آینده شکل دهد.
بر اساس دادههای انجمن خودروسازان اروپا، فروش خودروهای برقی باتری دار همه تولیدکنندگان در ماه سپتامبر ۱۴ درصد افزایش یافته است. این امر باعث شد که بخش خودروهای برقی نقطه درخشانی در بازار خودرو در حال رکود باشد.
تحویل ۲۴ درصد در بریتانیا افزایش یافت، زیرا خودروسازان به شدت خودروهای برقی را تخفیف دادند. در آلمان، جایی که دولت در مورد پتانسیل مشوقهای جدید بحث میکند، فروش خودروهای برقی ۸.۷ درصد افزایش یافت. طبق گزارش بلومبرگ، مدل Y و مدل ۳ تسلا پرفروشترین خودروهای برقی منطقه در ماه سپتامبر بودند. اشکودا انیاک کوپه سوم شد، ولوو EX۳۰ چهارم شد.
انتهای پیام