به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، این رسانه انگلیسی در گزارشی نوشته نسل زد مهاجران آمریکا باید با نزدیک شدن انتخابات ریاستجمهوری این کشور بین سیاستهای داخلی که زندگی آنها را مستقیما تحت تاثیر قرار میدهد و سیاست خارجی تصمیمگیری کنند که بر فلسطینیان غزه اثر خواهد گذاشت.
در گزارش پایگاه خبری-تحلیلی میدل ایست آی در این باره آمده است: جمعیت رایدهندگان نسل زد مهاجران آمریکا که متولد بین دهه ۹۰ میلادی و ۲۰۱۰ هستند، به بیش از ۴۰ میلیون میرسد و در سال جاری، ۸ میلیون نفر دیگر نیز به آن افزوده شدهاند. تقریبا، نیمی از این رایدهندگان، رنگینپوست در نظر گرفته میشوند.
در ۹ ایالت کلیدی، از جمله میشیگان، نوادا و کارولینای شمالی، نسبت به سال ۲۰۲۰ افراد بیشتری از نسل جوان برای رایدهی ثبتنام کردهاند. این یعنی، میلیونها جوان آمریکایی که فرزندان مهاجران یا خودشان مهاجر هستند، پای صندوقهای رای خواهند رفت.
«کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات آمریکا نسبت به «دونالد ترامپ» رقیب جمهوریخواه خود در این رده سنی دست برتر را دارد. طبق یک نظرسنجی دانشگاه هاروارد، هریس ۲۰ درصد بیشتر از ترامپ در میان رایدهندگان نامنویسی کرده زیر ۳۰ سال (نسبت ۵۳ به ۳۳ درصد) محبوبیت دارد و در میان رایدهندگان احتمالی نیز این برتری ۲۸ درصد بوده است (نسبت ۶۰ به ۳۲ درصد).
اگرچه این موضوع تماما و به طور دقیق، نمایانگر باورهای رایدهندگان نسل اولی آمریکا، بهویژه آنانی نیست که با توجه به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه رای میدهند، برای بسیاری از آمریکاییهای جوانی که شاهد بیش از یک سال جنگ در منطقه غرب آسیا بودهاند، ایده رای دادن به همان حزبی که آن را مقصر نسلکشی در غزه میدانند، مد نظر نیست.
آمریکاییهای فلسطینی
میدل ایست آی نوشت: «مریم الوان» یک دانشجوی دانشگاه کلمبیا که از نسلاولیهای آمریکایی-فلسطینی است، در ۱۸ سالگی خود را «تماما دموکرات» میدانست و در اولین انتخاباتی که شرکت کرده بود، به «جو بایدن» رای داد. حالا، پس از حمایت تمامعیار دولت بایدن-هریس از جنگ اسرائیل در غزه، او مصمم است که به دموکراتها رای نمیدهد.
او که قرار است به «جیل استاین» کاندیدای حزب سبز رای بدهد، میگوید: قرار نیست بین بد و بدتر انتخاب کنیم. نسلکشی نهتنها برای افراد متاثر از آن، بلکه برای هر کسی که وجدان دارد، باید خط قرمز باشد.
این دانشجوی آمریکایی-فلسطینی در ادامه گفت که اگر رای دادن به یک حزب سوم به قیمت شکست در انتخابات برای دموکراتها تمام شود، این حزب مجبور خواهد شد رفتارش را تغییر بدهد.
الوان در پاسخ به انتقاد گسترده لیبرالهایی که میگویند رای دادن به یک حزب سوم در این انتخابات برابر با رای دادن به ترامپ است، گفت که این موضوع فقط به احساس گناه شرکت کردن در این انتخابات به عنوان یک آمریکایی فلسطینی اضافه میکند.
او گفت: لفاظیها در این باره اوضاع را طوری جلوه میدهد که انگار ما به حزبی که مردممان را میکشد، وفاداری بدهکاریم. هیچ کسی نباید مجبور شود این طور انتخاب کند.
آمریکاییهای کنیایی
در این گزارش مطرح شد: برای «باتلر موگاکا»، شهروند ۲۶ ساله آمریکایی-کنیایی که از ۲ سالگی به آمریکا آمده، دلسردی از تمامی سیاستهای انتخاباتی بر تصمیم او درباره رای دادن سنگینی میکند. او ممکن است به حزب سبز رای بدهد یا اصلا در انتخابات شرکت نکند. اما مطمئن است که در انتخابات به هریس رای نخواهد داد.
او درباره کسانی که به هریس رای خواهند داد، میگوید، «ممکن است گفتن این بیملاحظگی باشد اما انداختن این رای بالا رفتن از جسد صدها هزار نفر است. من واقعا احساسم این است.»
موگاکا گفت: نسلکشی خط قرمز من است، چراکه اگر بخواهیم با وجود این هم به آنها رای بدهیم، دیگر هر کاری که بخواهند، انجام میدهند.
او در پاسخ به سوالی درباره ترس جوامع به حاشیهراندهشده آمریکا از ترامپ، گفت که او نیز به عنوان یک مرد سیاهپوست در آمریکا این ترسها و نگرانیها را دارد و همین ترسها بود که باعث شد در سال ۲۰۲۰ به بایدن رای بدهد. حالا، او پس از دیدن وضعیت غزه نمیخواهد به بهای رنج کشیدن این افراد در خارج از کشور، حقوق خود را مطالبه کند.
این شهروند آمریکایی-کنیایی میگوید: رای دادن به بایدن در ۲۰۲۰ واقعا مرا عذاب میدهد. وقتی شاهدیم که کل یک خانواده با دلارهایی که من مالیات دادهام، کشته شده و بعد وقتی گفته میشود که برای بهبود وضعیت همسایگانم و اعضای جامعهام در آمریکا بوده، نباید با آن مشکلی داشته باشیم؟ احساس میکنم به ما گفته میشد این نسلکشی را به خاطر حفظ این حقوق بپذیریم.
آمریکاییهای پاکستانی
در این گزارش آمده است: در تگزاس، «صباح شاه» شهروند پاکستانی-آمریکایی ۳۴ ساله هنوز تصمیمی درباره رای خود نگرفته است. او که مانند الوان دیدگاه سیاسیاش پس از اکتبر ۲۰۲۳ تغییر یافته، میگوید «فکر میکنم همه ما، قبلا، دچار این توهم بودیم که رای دادن به کاندیدای شایسته موجب تغییری خواهد شد که دنبالش بودیم و از مردم برای سیاست سوء استفاده نخواهد شد.»
او افزود: توهم دموکراسی به نوعی در مایی که اینجا هستیم نهادینه شده بود. به ما گفته میشد رای دادن تحت هر شرایطی وظیفه مدنی شماست. این نسلکشی باعث شد پردهها از مقابل چشمان مایی که در غرب زندگیکنیم، کنار برود.
اما صباح شاه میگوید، رای دادن مردم و «عملکردی مدبرانه درباره استفاده از ابزارهایی که این امپراتوری در اختیار دارد» حائز اهمیت است.
اعمال تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی برای او اهمیت زیادی دارد که احتمالا، باعث خواهد شد به حزب سبز رای بدهد.
آمریکاییهای ترکیهای
میدیل ایست آی در بخش پایانی این گزارش با پرداختن به دیدگاه یک دانشجوی ۲۱ ساله ترکیهای-آمریکایی به نام دنیز مطرح کرد که او قرار است با نگرانی از پیامدهای پیروزی ترامپ، به هریس رای بدهد.
دنیز درباره هریس گفت: او واقعا کاندیدای بدی است و هرگز از او حمایت نمیکردم اما هفته پیش پی بردم که ریاستجمهوری ترامپ بدتر خواهد بود و قرار است به هریس رای بدهم.
دنیز افزود: آنها در سیاستهای خود در قبال اسرائیل تفاوتی ندارند. اما ترس بیشتری از ترامپ و خطر او برای دیگر افراد به حاشیه راندهشده جامعه وجود دارد.
انتهای پیام