به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی نوشت: «بزرگترین شکست نظامی، سیاسی و اطلاعاتی تاریخ اسرائیل که در هفت اکتبر دیده است، هنوز با هیچ سیاست راهبردی دیگری جایگزین نشده است». پس از گذشت یک سال از عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین، کابینه رژیم صهیونیستی هنوز تصمیم نگرفته است که در مرحله پساجنگ غزه میخواهد در این باریکه چه چیزی ببیند: شهرکهای یهودی، کشورهای عربی میانهرو، تشکیلات خودگردان فلسطین، نظام حماس ضعیف یا هر گزینه دیگر. راهحل قاطعی وجود ندارد.
این روزنامه با اشاره به اینکه فشار نظامی در عملیات رفح نتوانست اسرای صهیونیستی را آزاد کند، نوشت: علیرغم عدم اعلام رسمی آتشبس به ویژه پس از ترور یحیی السنوار، مانور نظامی در بیشتر بخشهای نوار غزه عملاً به پایان رسیده است، بدون اینکه اسرائیل در ازای آن چیزی دریافت کند.
یدیعوت آحارونوت نوشت از سویی حماس به فعالیت در مناطق شمالی غزه تحت حمایت ساکنان بازگشته است و از سوی دیگر به سربازان صهیونیستی اطلاع داده شده است که در طول سال ۲۰۲۵ نیز به جنگ در نوار غزه بازخواهند گشت.
این روزنامه عبری نوشت: فروپاشی حماس بدون تعیین نظام جایگزین، هرگز اتفاق نخواهد افتاد. در عمل هم، اقدامات بخش سیاسی در نبود یک هدف رسمی برای مرحله پساجنگ، موجب بقای حماس در غزه میشود.
این روزنامه صهیونیستی نوشت: «برای مثال در شهر بزرگی مانند خان یونس، نشانههایی وجود دارد که حماس بیش از شمال نوار غزه در حال احیا است.» مردم در مناطقی که حماس حضور ندارد، خواستار بازگشت آن برای اجرای قانون و نظم هستند.
همچنین یدیعوت با اشاره به اینکه پس از ترور «یحیی السنوار» رهبر حماس، این جنبش همچنان رهبران بزرگی در غزه همچون «محمد شبانه» فرمانده تیپ رفح یا «عزالدین الحداد» یا «محمد السنوار» برادر یحیی السنوار و نیز رهبرانی خارج از غزه دارد، نوشت اما با این حال، با ترور السنوار چالش جدیدی در مذاکرات جاری در قطر در مورد آتشبس پیش آمده است و آن اینکه پس از ترور او چه کسی در این جنبش تصمیم گیرنده است؟
انتهای پیام