کاهش ۳۷درصدی فقرمطلق در ایران طی سهسال اخیر/افزایش ۱۹سالهی سن اُمید به زندگی پساز انقلاب در ایران
۲۷/۰۷/۱۴۰۳تولید دستگاه فرآوری گل زعفران
۲۷/۰۷/۱۴۰۳رژیم صهیونیستی به دنبال یک جنگ فراگیر است
کارشناس بینالملل گفت: هرگاه بحث مواجهه رژیم صهیونیستی با ایران مطرح میشود، سیل کمکها و حمایتهای مالی بهسوی این رژیم جنایتکار جاری میشود.
مظاهری کارشناس بینالملل در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تحولات منطقه گفت: وضعیت رژیم صهیونیستی با اتحاد شیطانیای که ایجاد کرده دنبال یک جنگ فراگیر است. در آغاز حمله رژیم صهیونیستی به غزه نیز شکلگیری یک جنگ فراگیر منطقهای یک نگرانی جدی بود و قدرتهای جهانی نیز این رژیم را هدایت میکنند.
کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: حزبالله، حماس و ایران همه تلاش کردند که تنشها را مدیریت کنند تا جنگ ناخواسته گستردهای که زیرساختها و بنیادهای اقتصادی را ویران میکند، اتفاق نیافتد. یک بازیگر یاغی به نام اسرائیل وجود دارد که خیالاتی در سر دارد.
او همچنین با اشاره به پروژه «پیمان ابراهیم» که برای عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی و منزوی کردن محور مقاومت بود، گفت: رژیم صهیونیستی بعد از ۷ اکتبر به این نتیجه رسید که راهبرد جدیدی را برای امنیت خود تعریف کند.
مظاهری درباره درگیری همزمان رژیم صهیونیستی با چندین کشور گفت: با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی نمیتواند در چندین جبهه بجنگد، حامیان عربی و غربی آشکار و غیرآشکار این رژیم او را تنها نمیگذارند.
او یادآور شد: در جریان تجربه حمله موشکی ایران که بعد از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه اتفاق افتاد مشاهده میکنیم که هرگاه بحث مواجهه با ایران مطرح میشود، سیل کمکها و حمایتهای مالی به سوی این رژیم جنایتکار جاری شده است.
همچنین افزود: رژیم صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن بر فاجعه انسانیای که در غزه انجام داد و اخیرا هم این کار را در لبنان انجام میدهد، باید یکسری اقدامات نمایشی جهت کارآمد نشان دادن رژیم و همچنین نتانیاهو نیز انجام دهد تا در امان باشد. به هر صورت خیل اعتراضات در داخل اسرائیل هم بسیار قابل توجه است.
مظاهری درباره راهکارهایی راهگشا جهت کاهش تنشهای منطقه گفت: موضعگیریهایی که کشورهای منطقه میتوانند در این جهت داشته باشند، چانهزنیهایی که میتوانند انجام دهند، نشان دادن سیاست هویج و چماق به کشورهای عربی میتواند به کاهش آلام و تنشها کمک کند.
کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: مسئولان ایران باید خطیر بودن این شرایط را درک کنند و برای اینکه گروههای مقاومت بیش از این صدمه نبینند به دنبال راهبردهای عملیاتی باشند. جمهوری اسلامی ایران نیز باید سیاستهایی را اتخاذ کند که وارد این جنگ فراگیر منطقهای نشود.
وی در آخر درباره درخواست لبنان برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ گفت: در شرایط تاکتیکی و جنگی باید شرایط استراتژیک را اعمال کرد. حزبالله با بررسی شرابط به این نتیجه رسیده است که میتواند ابن قطعنامه را بررسی کند.
خبرنگار: مهسا حنیفه