به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، این بسته شامل موشکهای سامانههای دفاع هوایی «ناسامز» (NASAMS) و «استینگر» (Stinger)، موشکهای پرتابگرهای «هیمارس» (HIMARS) و گلولههای توپخانه است.
کاخ سفید اعلام کرد ایالات متحده به همکاری با «حدود ۵۰ متحد و شریک» برای «برآوردن الزامات فوری اوکراین در میدان نبرد» ادامه خواهد داد.
«جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا روز چهارشنبه با «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین تلفنی گفتوگو کرد و قول داد «برنامهریزی کمکهای امنیتی را در کنار شرکای بینالمللی تشدید کند تا اطمینان حاصل شود که اوکراین تجهیزات مورد نیاز برای پیروزی را دارد.»
زلنسکی از حمایت آمریکا تشکر کرد و در تلگرام نوشت: رهبری رئیسجمهور بایدن در اتحاد جهان و حمایت قاطع ۲ حزب در آمریکا بسیار مهم بوده و به اوکراین کمک کرد تا پیروز شود و بتواند از استقلال خود دفاع کند.»
رهبر اوکراین روز چهارشنبه همچنین از یک «طرح پیروزی» پنج مادهای رونمایی کرد که هنوز به طور رسمی توسط حامیان غربی کییف تایید نشده است. کشورهای ناتو تاکنون درخواستهای زلنسکی برای دعوت فوری از اوکراین برای پیوستن به ائتلاف تحت رهبری آمریکا یا لغو محدودیتها در استفاده از تسلیحات دوربرد غرب برای حملات در عمق روسیه را رد کردهاند.
اوکراین استدلال میکند که این محدودیتها، همراه با تأخیر در تحویل تسلیحات، به شکستهای اخیر این کشور در میدان نبرد کمک کرده است، و این در حالیست که نیروهای روسی به طور پیوسته در دونباس به پیشرویهایی دست پیدا میکنند.
در همین حال «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، پیشنهادات زلنسکی را رد کرده و آن را «مجموعهای از شعارهای نامنسجم» خواند. مسکو بارها گفته است که این مناقشه تنها بر اساس شرایط آن قابل حل است.
انتهای پیام