به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری ایسنا، در پی تجاوزات و حملات بیامان رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، ۱۱ ماه است که حملاتی نیز میان این رژیم و حزبالله لبنان صورت گرفته است اما در هفته گذشته به دلیل انفجار دستگاههای ارتباطی در لبنان و تشدید حملات رژیم اشغالگر، این تنشها شدت گرفت.
پنج تن از مقامات کنونی و سابق صهیونیستی در گفتوگو با روزنامه نیویورکتایمز نسبت به عدم وجود استراتژی و برنامهای مشخص جهت «بازگشت آرامش به شمال اراضی اشغالی فلسطین و همچنین بازگشت دهها هزار نفر اسرائیلی آواره به خانههایشان در شمال، ابراز نگرانی کردهاند.
این روزنامه آمریکایی در این گزارش با این عنوان که «هدف نهایی نامشخص است» همچنین نوشت: «برخی از ژنرالهای جنگطلب فکر میکنند که حزبالله میتواند مجبور به عقبنشینی شود، اما برخی دیگر در کابینه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل فکر میکنند که اسرائیل باید به توافق آتشبس با حماس پیش از آنکه جنگ گستردهتر شود، دست یابد.»
به گفته سه مقام فعلی و سابق که با نیویورکتایمز صحبت کردند، تصمیم برای تشدید تنش با مخالفت شدید برخی از مقامات ارشد مواجه شد. به گفته مقامات، آنها نگران این بودند که چنین اقداماتی ممکن است منجر به جنگ همهجانبه با درگیریهای رو در رو شود و این سوال را مطرح کردند که چگونه آنها راه را برای بازگشت صهیونیستها به مناطق شمالی هموار میکنند.
از زمان آغاز جنگ غزه، مرزهای لبنان و اراضی اشغالی نیز شاهد تبادل آتش میان حزبالله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی است. حزبالله لبنان بر توقف جنگ غزه بهعنوان شرط خود برای توقف حملاتش علیه رژیم صهیونیستی تاکید کرده است. حملات حزبالله لبنان که در حمایت از مقاومت غزه و پاسخ به حملات رژیم اشغالگر به غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام میشود، به کابوسی برای شهرکنشینان صهیونیست تبدیل شده که چند ماهی است از ترس، از مناطق شمال اراضی اشغالی فرار کردهاند.
در تازهترین تحولات منطقه، رسانهها امروز چهارشنبه از شنیده شدن صدای انفجارهایی در تلآویو در مرکز اراضی اشغالی خبر دادند. رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که موشکهای لبنان برای اولین بار در این جنگ، تلآویو را هدف قرار دادند. طبق ادعای رسانه رسمی رژیم صهیونیستی یک موشک از لبنان به سمت تلآویو پرتاب و توسط سامانه پدافند هوایی رهگیری شد. جنایات صهیونیستها علیه ملت لبنان هم تاکنون نزدیک به ۶۰۰ شهید و هزاران زخمی بر جای گذاشته و دهها هزار تن را آواره کرده است.
انتهای پیام