عملکرد طارمی مقابل سیتی
۲۹/۰۶/۱۴۰۳ویدیو/ رئیسجمهور: وحدت و انسجام قدرت مسلمان را افزایش میدهد
۲۹/۰۶/۱۴۰۳«رصتا» را به شهرستانها هم ببرید
رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره ابراز امیدواری کرد نمایشگاه ملی «رصتا» روزی بینالمللی و در مقاطعی از سال در شهرستانها هم برگزار شود.
به گزارش گروه فرهنگی پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری دانشجو، امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی و عضو هیات علمی از سومین نمایشگاه «رصتا» بازدید کرد. او گفت: این نمایشگاه در وهله اول سواد رسانهای بازدیدکنندگان و مردم را بالا میبرد. برنامهها و کنفرانسها و گفتمانسازیهای خوبی اینجا شکل میگیرد که همه در نوع خودش قابل توجهاند.
وی افزود: این نمایشگاه میتواند بستری مناسبی برای آیندهسازی بهتری برای فضایمجازی و رسانهای کشور باشد. خیلی خوب است همه بدانند و موظف به قانونمندسازی رسانهها و فضایمجازی هستند نه اینکه قانون جنگل برای آن حاکم شود. فضایی که ما در «رصتا» به آن نیاز داریم و چرایی برگزاری این نمایشگاه را هم به خودی خود، پاسخ میدهد.
مسعودی تأکید کرد: برگزاری این نمایشگاه از هر نمایشگاه و جشنوارهای دیگر حائز اهمیتتر است. مگر نمایشگاه کتاب و مطبوعات نمایشگاههای رسانهای نیستند این نمایشگاه هم ضرورت دارد، باشد تا مردم بیشتر از ابعاد تهدیدات و فرصتهای رسانهای آگاه شوند. اتفاقاً برخلاف برخی از منتقدان هم اعتقاد دارم این نمایشگاه را ساترا بهعنوان نهاد تنظیمگر باید برگزار کند.
وی افزود: به نظرمن باید نمایشگاه «رصتا» را در شهرستانها هم برگزار کنیم و سطح بینالمللی هم پیدا کند. چرا که شاهد و ناظر دستاوردهای حوزه رگولاتوری در دنیا هستیم. شاید از «رصتا» بازدید کنیم حتماً به این معنا و مفهوم برسیم چرا باید بر فضایمجازی و رسانههای صوت و تصویر فراگیر نظارت شود. چرا باید مجوز تولید و انتشار باشد و یک قانونمندی حاکم شود تا هرکس به خودش اجازه ندهد هرکاری بخواهد در این فضا انجام دهد.
مسعودی در پایان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فرصتی است تا انتقادها شنیده شود؛ ایدهها و استعدادها دیده شوند و مسیری را که قانون تعیین کرده یعنی ساترا و نظارت بر رسانههای صوت و تصویر فراگیر را هم همگان بینند و با آن آشنا شوند. اگر ابهاماتی دارند هم برطرف شود. بالأخره باید همگان بدانند این مرز و بوم نیازمند قانون است و سلیقه شخصی در آن جایی ندارد. خصوصاً که در تمام رگولاتوریهای دنیا این اتفاق میافتد و حتی جریمههای سنگینی برای تخلف پلتفرمهایشان قائل میشوند.