غلظت آلایندههای هوای پایتخت رو به کاهش است
۲۴/۰۶/۱۴۰۳۱۱۰ دستگاه اتوبوس برقی از چین به تهران وارد خواهد شد
۲۴/۰۶/۱۴۰۳درخواست برای مساعدت جهت بازگشت دانشجویان اخراجی
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: از روسای دانشگاهها تمنا دارم، پروندههای دانشجویان را در آستانه سال تحصیلی بررسی کنند اگر خطایی بوده با دیده اغماض نگاه کنند و مساعدت کنند تا فضای شادی را در آغاز سال تحصیلی رقم بزنیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه پایگاه اطلاع رسانی اخبار فارسی به نقل از خبرگزاری تسنیم، سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اجلاس روسای دانشگاهها که امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: من از روسای دانشگاهها تمنا دارم، پروندههای دانشجویان را در آستانه سال تحصیلی بررسی کنند اگر خطایی بوده با دیده اغماض نگاه کنند و مساعدت کنند تا فضای شادی را در آغاز سال تحصیلی رقم بزنیم. اگر در بررسی پرونده دانشجویان مشکلی بود، در سازمان امور دانشجویان تا حد لازم کمک میکنیم.
وی افزود: بخشنامه دانشجویی المپیاد ورزشی فناورانه به دانشگاه ها ابلاغ شده است، از مهرماه دانشگاهها خود را مکلف بدانند آن را اجرا کنند. این مسابقات ابتدا در سطح استان و بعد سطح کشور برگزار میشود.
حبیبا با تاکید بر بحث پایش سلامت خاطرنشان کرد: ارزیابی دانشجویان نو ورود اهمیت زیادی برای پیشگیری اتفاقات مهمی مانند افت تحصیلی و تنش هایی که میتواند رقم بزند دارد که انجام این پایش بر سلامت اثر گذار است.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: ارزیابی نو دانشجویان و پایش سلامت آنها برای پیشگیری از اتفاقاتی مثل افت تحصیلی مهم است. خواهش میکنم تشکیل شورای سلامت به صورت جدی توسط دانشگاهها پیگیری شود.
وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: در این برنامه جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی تعیین شده است و ما براین امر توجه جدی داریم. طبق آمار کشور ترکیه در سالهای اخیر موفق شده این رقم را جذب کند که بیشتر دانشجوهای جذب شده توسط ترکیه از کشور ماست.
حبیبا با اشاه به اهمیت جذب دانشجوی خارجی تصریح کرد: این کار علاوه بر ارزآوری بر گسترش فرهنگی کمک شایانی خواهد داشت اما در این بین نبود خوابگاه معضل جدی است. در بحث دانشجوی خارجی باید توجه ویژه به کیفیت آموزش داشته باشیم و نباید از چارچوب آموزش عالی خود کوتاه بیاییم و فقط محلی برای صدور مدرک باشیم.
وی با تشکر از تخصیص بودجه توسط سازمان برنامه و بودجه در بحث تغذیه دانشگاهها بیان کرد: این اقدام خوبی بود اما این ارقام تکافوی نیاز دانشجویان نیست.
حبیبا در پایان از روسای دانشگاهها درخواست کرد: اعتبارات مربوط به امور دانشجویی مثل غذا و خوابگاه در سایر امور قرار ندهید زیرا تغذیه و خوابگاه برای دانشجویان مهم است. مصوبه تغدیه دانشجویی نیز مراد ماه امسال ابلاغ شده است که به موجب آن غذای پر هزینه ۱۵۰۰۰۰ ریال، غذای متوسط هزینه ۱۲۰۰۰۰ ریال و غذای کم هزینه ۷۵۰۰ ریال است. همچنین اجرای طرح تشخیص چهره برای کاهش هزینه ها مهم است که روی این کار می کنیم.
انتهای پیام/